Joseph Hadad a venit cu o nouă recomandare de rețetă, de această dată un pui brazilian cu lapte de cocos.
Joseph Hadad este unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari din țară și este urmărit pentru rețetele sale gustoase, care nu necesită multe ingrediete și nici un timp de preparare îndelungat. De la deserturi delicioase, la mic-dejun, prânz sau cină, chef Joseph Hadad nu ezită să împărtășească de fiecare dată din secretele sale și răspunde urmăritorilor în mediul online atunci când apar nelămuriri cu privire la anumite preparate.
Ce ingrediente ai nevoie pentru puiul brazilian cu lapte de cocos
Citește și: Fursecuri cu semințe de floarea-soarelui. Serviți alături de un pahar de lapte, pentru un mic dejun copios!
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Chef Joseph Hadad a postat pe rețetele de socializare pașii prin care pregătește puiul brazilian cu lapte de cocos. Acesta a dezvăluit cantitățile necesare din toate ingredientele folosite.
Ingrediente:
- 800g pulpe de pui dezosate
- 2 cepe albe
- usturoi 400ml lapte lapte de cocos
- 2 linguri unt de arahide
- 1 legatură coriandru tocat
- 7 linguri ulei de floarea soarelui
- 1 ardei iute (roșu sau verde)
- jumătate de lămâie (suc+ coaja) sare si piper după gust
Cum prepară chef Joseph Hadad puiul Brazilian
Acum, că avem toate ingredientele necesare, chef Joseph Hadad a dezvăluit pas cu pas cum pregătește carnea până devine aurie, cum condimentează totul și cum trebuie adăugate legumele pentru ca totul să prindă culoare. Acesta se gătește la foc mic, după care se adaugă sosul de roșii și se mai gătește pentru câteva minute.
Acest pui brazilian poate fi servit cu orez alb și coriandru. Proces: “Încălziți uleiul, apoi sotați ceapa feliată și usturoiul tocat până când ceapa devine transparentă și aurie. Puneți carnea, și coaja de lămâie, condimentați cu sare și piper. Gătiți până când carnea este maro. Întoarceți-l pe cealaltă parte, puneți ardeiul roșu feliat, sucul de lămâie, untul de arahide, laptele de nucă de cocos cu toată grăsimea. Se amestecă până se încorporează untul de arahide și se presară cu coriandru.