„Sunt lucruri pe care nu le poți explica logic oricât ai vrea.” Ce s-a întâmplat în același moment când Șerban Huidu a avut un accident în Austria

„Sunt lucruri pe care nu le poți explica logic oricât ai vrea.” Ce s-a întâmplat în același moment când Șerban Huidu a avut un accident în Austria
„Sunt lucruri pe care nu le poți explica logic oricât ai vrea.” Ce s-a întâmplat în același moment când Șerban Huidu a avut un accident în Austria

Șerban Huidu a vorbit despre ce s-a întâmplat în viața lui, exact în momentul în care a avut un accident.

Șerban Huidu este unul dintre realizatorii de programe care au dat startul unei noi industrii. Cunoscut de pe micile ecrane, Șerban Huidu a făcut adesea dezvăluiri despre viața personală și ce lecții a învățat de-a lungul timpului.

„Întotdeauna primești exact ceea ce dai.” Ce s-a întâmplat în timp ce Șerban Huidu a trecut printr-un accident

Citește și: Cine este soția lui Șerban Huidu. „Nu poți uita, dar trebuie să continui!”

Șerban Huidu
Șerban Huidu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Șerban Huidu, mărturisiri impresionante, duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai” 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Șerban Huidu a povestit, în cadrul podcastului realizat de Mihai Morar, despre lucrurile care s-au întâmplat în viața lui și cărora nu le-a putut găsi o explicație.

Unul dintre ele este legat de accidentul avut pe 29 decembrie, în Austria, iar la aceeași oră, în România, animalul său de companie, un câine-lup, a murit. 

„Am învățat să ascult mai mult, să fiu mai puțin repezit, să nu mai fiu oltean. Mi se pare ca o forță egalizatoare, bumerangul, așa că întotdeauna primești exact ceea ce dai. Sunt multe lucruri greu de explicat, de exemplu, când am avut accidentul în Austria, pe 29 decembrie, la 4 după-amiaza.

Pe 29 decembrie, la 5 după-amiaza, a murit cățelul meu în București. 4 ora Austriei, 5 în România. În același moment. Era un lup. Sunt lucruri pe care nu le poți explica logic oricât ai vrea.”, a povestit Șerban Huidu.

Ce alte coincidențe au avut loc în viața lui Șerban Huidu

Șerban Huidu
Șerban Huidu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Șerban Huidu a mai trăit și alte lucruri asemănătoare în viața lui, coincidențe sau nu, care i-au stârnit semne de întrebare, iar aceste evenimente s-au întâmplat tot în jurul accidentelor. 

“Eu și Schumacher am avut accident în aceeași zi, la doi ani după. Ce e interesant e că l-au luat la un spital mic, iar acolo, făcând poze cu oamenii, prima injecție i-au făcut-o după o oră jumate.

Cam asta este soarta. A venit elicopterul, m-a luat, m-a dus la spital, iar la spital era trecută ora la care mi s-a făcut prima injecție. Iar în intervalul acela, de la Urgențe și până în momentul intervenției, au fost 12 injecții. 12 minute. Șansa mea a fost simplă. De pe pârtie vine spitalul. Pârtia unde eram eu să schiez era la 2 km de spital. Am mai spus asta, căzusem înainte și mi-am pus clăparul cu zăpadă.
Atunci, legătura e destul de ciudată. Poate să sară oricând. Era ceva, a trebuit să ocolesc și mi-a sărit schiul. La mijloc era o văioagă, iar pârtia pe lângă. Am căzut în văioaga aia și pe fâș am alunecat înăuntrul ei. Vreo 6 metri. Aveam viteză, dar nu foarte mare.”,
a mai spus Șerban Huidu în cadrul aceluiași podcast.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Șerban Huidu, mărturisiri impresionante, duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai” 

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies