„Mă cam lua la rost. Sunt lucruri care pentru ea erau foarte importante și eu fac așa, cum făcea ea.” Oana Roman, despre lecția de stil și eleganță pe care a primit-o de la mama sa!

„Mă cam lua la rost. Sunt lucruri care pentru ea erau foarte importante și eu fac așa, cum făcea ea.” Oana Roman, despre lecția de stil și eleganță pe care a primit-o de la mama sa!
„Mă cam lua la rost. Sunt lucruri care pentru ea erau foarte importante și eu fac așa, cum făcea ea.” Oana Roman, despre lecția de stil și eleganță pe care a primit-o de la mama sa!

Mioara Roman a fost toată viața sa o femeie elegantă și cochetă, iar acum Oana Roman duce mai departe tradiția mamei sale.

Mioara Roman s-a stins din viață în urmă cu două săptămâni, la vârsta de 83 de ani, lăsând în urma sa o durere de nedescris în sufletele celor care au apucat să o cunoască. De-a lungul vieții sale, Mioara Roman a fost o personalitate marcantă în spațiul public, fiind considerată una dintre cele mai stilate femei din România, dând dovadă de o inteligență și de o discreție aparte.

În urma sa au rămas două fiice, Catinca și Oana, care au învățat multe lecții de la mama lor și își doresc să ducă numele său mai departe cu mândrie.

Acum, la două săptămâni de când mama sa nu mai este printre noi, Oana Roman a dezvăluit o învățătură importantă pe care a învățat-o de la mama sa.

Mioara Roman, lecție de stil și eleganță pentru fiica sa, Oana

Citește și: „A fost cu o zi înainte și a stat 5 minute. Din punctul meu de vedere, mai bine nu vii.” Catinca Roman, atac la adresa lui Petre Roman, după ce nu a fost prezent la înmormântarea Mioarei Roman

Oana Roman, despre lecția de stil și eleganță pe care a primit-o de la mama sa!
Mioara Roman [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: „Mi s-a părut foarte elegant și drăguț. Un sfat foarte bun, care chiar m-a ajutat.” Ce sfat de beauty i-a dat Mioara Roman nepoatei sale? Calina a dezvăluit ce a învățat de la mama și bunica sa

De-a lungul vieții, Mioara Roman a dat dovadă de stil și eleganță, făcându-și mereu apariția impecabilă. Fostei soții a lui Petre Roman îi plăcea să fie mereu coafată și aranjată și nu ieșea niciodată din cază nemachiată și nearanjată.

Astfel, și-a învățat și fiica să fie mereu aranjată și să arate impecabil, indiferent de circumstanțe. La rândul său, Oana vrea să ducă mai departe tradiția mamei sale, continuând să se aranjeze, indiferent de faptul că trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional.

Și da, mă machiez și mă aranjez pentru că mama nu concepea ca o femeie să iasă din casă nemachiată și nearanjată, necoafată sau nevopsită.

Dacă mă vedea mama nemachiată și fără ruj, mă cam lua la rost și mă întreba de ce am ieșit așa din casă. Unde stătea la centru, aveau acolo coafor și la 2, 3 săptămâni îi făceam programare și se vopsea, făcea manichiura și pedichiura. Cu o săptămână înainte să ne părăsească, îi făcusem programare și era vopsită și coafată și cu manichiura și pedichiura făcută, așa cum îi plăcea ei.

Sunt lucruri care pentru ea erau foarte importante și eu fac așa, cum făcea ea.”,  a spus Oana Roman în mediul online.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Cum s-a schimbat viața Oanei și Mioarei Roman în momentul în care Petre Roman a devenit prim-ministru?

Oana Roman, despre lecția de stil și eleganță pe care a primit-o de la mama sa!
Oana Roman[Sursa foto: Facebook]

Invitată în cadrul podcastului Anamariei Prodan, fiica lui Petre Roman a vorbit despre perioada în care tatăl său a ocupat funcția de prim-ministru și cum s-a schimbat viața familiei sale din acel moment.

S-a schimbat tot între noi toți. Din momentul în care tata a ajuns prim-ministru, pentru el, prioritatea numărul unu, peste tot și peste toate și peste orice, a fost să guverneze. Astfel încât, el 68 de zile nu a venit acasă. El a locuit într-o cameră de 10 metrii pătrați, care era în spatele biroului lui, timp de 68 de zile. Mama se ducea foarte des la el. Eu l-am văzut poate de 2-3 ori pe lună în perioada aia. El era 24 de ore din 24 acolo. Evident că lucrurile astea schimbă. Mama a înțeles, având o experiență de viață mult mai mare și nefiind atât de naivă ca el. Mama a înțeles pericolele care vor urma, manipulările care se vor face. Mama a trăit cu acea spaimă pentru că îi spunea în fiecare zi: Nu înțelegi că ăștia o să ne omoare, dacă nu te potolești? ”, a povestit Oana Roman. 

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

„Prețul succesului! Nu am fost lângă copii când a fost mai abitir, de ziua lor, când au avut evenimente la școală.” Matilda Pascal Cojocărița, despre sacrificiile pe care le-a făcut în carieră

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies