Omer, decizie șocantă pentru familia sa

Omer, decizie șocantă pentru familia sa
Omer, decizie șocantă pentru familia sa

În această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “O dragoste”, fanii îndrăgitei producții difuzate la Kanal D, vor fi martori unor evenimente neașteptate, emoționante, ce se vor derula în viețile membrilor familiilor Arslan și Unal.

Kîvîlcîm nu are liniște atunci când Pembe vine în casa familiei sale pentru a o acuza pe Alev că ar avea o relație cu Omer. Kîvîlcîm, care știe că nu este adevărată această informație, insistă în fața lui Pembe să înceteze a-i mai calomnia familia.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Leman se simte exclusă din familia Unal și încearcă să își convingă fiul să intervină în fața tatălui său pentru ca acesta să renunțe la divorț. Metehan, prins fără voia sa în ”războiul” părinților săi, nu doar că nu împărtășește dorința mamei sale, ci chiar îi cere acesteia să accepte divorțul. Disperată, Leman va recurge la un gest extrem.

Nursema este extrem de fericită pentru că ea și Umut și-au mărturisit dragostea ce și-o poartă, însă tânăra nu știe că Nilay va afla despre întâlnirile sale secrete.

Omer va avea de înfruntat o situație la care nu se așteaptă. La o reuniune a celor două familii, Unal și Arslan, Leman își face apariția și dezvăluie secretul ce îi leagă pe Omer și Kîvîlcîm. Șocul este uriaș pentru ambele familii implicate însă reacția lui Omer va da peste cap toate așteptările celor prezenți.

Ce decizie neașteptată va lua Omer, atunci când Leman dezvăluie, în fața tuturor, că acesta este îndrăgostit de Kîvîlcîm, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies