Gabriel Doboranțu a vorbit despre starea sa de sănătate, la aproape un an de când a ajuns pe mâna medicilor.
Gabriel Dorobanțu, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți de muzică ușoară, a ajuns la vârsta de 71 de ani, iar acest lucru își spune cuvântul. În urmă cu aproape un an, artistul a suferit o intervenție chirurgicală la șold. Acum, invitat în cadrul unei emisiuni, a făcut dezvăluiri despre starea sa de sănătate.
Gabriel Dorobanțu, dezvăluiri despre intervenția la șold
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Artistul susține că acum starea sa de sănătate este una bună. Mai mult decât atât, Gabriel Dorobanțu continuă să își respecte rutina cu exerciții fizice în fiecare dimineață.
„ Au trecut 8-9 luni de la operație. Am făcut o protezare de șold, neașteptat. Nu am crezut că mi se poate întâmpla așa ceva. Nu a fost nicio mișcare, nu a fost nicio acumulare. Se mai macină oasele și cred că am început să mă demolez ușor-ușor. Domnul doctor m-a reconstruit bine și pot să pășesc bine. Îmi e mai greu cu exercițiile fizice. Le fac mai cu grijă și mai ușor, cu toate că îmi plăcea să fac gimnastică mai mult dimineața. Încerc să respect regulile. Contează foarte mult să te ridici pe vârfuri dimineața și să te concentrezi, ca să nu îți tremure picioarele. Asta înseamnă că te controlezi bine, și corpul și capul îți sunt întregi. Trebuie să începi dimineața și ziua bine, cu un tonus bun. Am constatat că în zilele în care preget să fac exerciții sunt mai leneș, sunt mai puțin apt pentru tot ce am de împlinit în ziua respectivă. Așa e regula mea, de o viață fac gimnastică dimineața, câte 20 de minute .”, a povestit artistul, în emisiunea lui Cristi Brancu.
Gabriel Dorobanțu nu mănâncă niciodată la restaurant
O altă regulă strictă pe care Gabriel Dorobanțu o respectă, astfel încât să aibă grijă de sănătatea sa, este alimentația cu mâncăruri gustoase și sănătoase, pregătite acasă.
„ Îmi place să mănânc mâncăruri gustoase. La mine în casă se gătește, eu mănânc mâncare gătită. Nu prea mănânc mai deloc la restaurant și prefer să îmi iau un sandviș la drum, decât să mă opresc în benzinărie. Eu mănânc doar acasă. M-am săturat de atâta aperitiv și nu mai vreau mezeluri .”, a spus artistul.