„Este obligatoriu să folosim un produs contur de ochi!” Sfaturile Danei Sota pentru menținerea frumuseții după 40 de ani! Cum pot femeile să se mențină frumoase?

„Este obligatoriu să folosim un produs contur de ochi!”  Sfaturile Danei Sota pentru menținerea frumuseții după 40 de ani! Cum pot femeile să se mențină frumoase?
„Este obligatoriu să folosim un produs contur de ochi!” Sfaturile Danei Sota pentru menținerea frumuseții după 40 de ani! Cum pot femeile să se mențină frumoase?

Dana Sota a oferit sfaturi femeilor trecute de 40 de ani, pentru a-și menține frumusețea.

Dana Sota, în vârstă de 60 de ani, este una dintre cele mai apreciate vedete din România, care deși nu se mai află la prima tinerețe a reușit să se păstreze într-o formă de invidiat. Mai mult decât atât, Dana Sota are o profesie apreciată de multe doamne și domnișoare, aceea de expert în beauty, iar de-a lungul carierei sale a reușit să câștige simpatia femeilor prin intermediul sfaturilor prețioase pe care le-a oferit.

Invitată în cadrul unei emisiuni,  expertul în frumusețe a oferit o serie de sfaturi prețioase pentru femei, care să le ajute să se păstreze frumoase și să își mențină sănătatea pielii.

Dana Sota, reguli esențiale pentru menținerea frumuseții după 40 de ani

Citește și: „Trebuie să înceapă orice femeie de tânără! Într-un produs de îngrijire scump intră foarte multă tehnologie.” Dana Sota a vorbit despre îngrijirea pielii cu bani puțini

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 Dana Sota, despre menținerea frumuseții după 40 de ani
Dana Sota[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Care sunt regulile de aur pentru machiajul femeilor de 40 de ani. Ce trebuie să evite femeile atunci când ajung la acest prag al vârstei

Vârsta de 40 de ani este o vârstă dificilă pentru multe femei, care traversează o serie de schimbări fizice. Atunci când vine vorba de aspectul pielii, ridurile fine își fac din ce în ce mai des simțită prezența, iar producția de colagen scade semnificativ.

Pentru a compensa acest lucru, fiecare dintre noi trebuie să acordăm o atenție accentuată produselor de îngrijire ale pielii. Dana Sota a spus care sunt cele 3 produse care nu trebuie să lipsească din rutina unei femei trecute de 40 de ani.

Se poate introduce orice tip de ser. Serul este acel produs mult mai concentrat decât o cremă, cu ingredienți activi care lucrează în profunzime, pătrunde mai bine în piele și are un efect mai profund și mai bun.

Aș adăuga serul în rutina de îngrijire. Neapărat un produs pentru conturul ochilor. Dacă până la 40 de ani nu ai folosit un produs pentru conturul ochilor, ai aplicat aceeași cremă, este obligatoriu să folosim un produs contur de ochi. Aș introduce treptat produsele cu retinol, tot seruri. Retinolul este acel ingredient care face o exfoliere a pielii mai profundă decât o exfoliere obișnuită, care lezează cumva pielea, ca ea să se auto-repare și să se producă mai mult colagen
.”, a precizat expertul în frumusețe.

 Dana Sota, despre menținerea frumuseții după 40 de ani
Dana Sota[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

„Eu pot să gătesc aproape orice dacă îmi dați ingrediente. Inventez rețeta!” Fiica Andreei Marin, un adevărat maestru în bucătărie! Care este preparatul preferat al Violetei Bănică?

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies