Geta Voinea, sfat prețios pentru colegii stiliști. Ce i s-a întâmplat în salon: “În ce hal ești tunsă? Cine și-a bătut joc de tine?”

Geta Voinea, sfat prețios pentru colegii stiliști. Ce i s-a întâmplat în salon: “În ce hal ești tunsă? Cine și-a bătut joc de tine?”
Geta Voinea, sfat prețios pentru colegii stiliști. Ce i s-a întâmplat în salon: “În ce hal ești tunsă? Cine și-a bătut joc de tine?”

Geta Voinea a vorbit despre sfaturile prețioase oferite colegilor în salonul de înfrumusețare.

Geta Voinea este un nume cunoscut în lumea frumuseții, cu decenii de experiență în domeniul coafurii și stilizării părului. A învățat numeroase lecții alături de clienții săi și a oferit sfaturi mai departe colegilor săi.

„Cum să spui așa ceva?” Sfaturile oferite de Geta Voinea colegilor de breaslă

Citește și: Geta Voinea, confesiuni surprinzătoare despre relații și divorț. „E foarte greu să ai o relație!”

Geta Voinea
Geta Voinea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: „Vrei să stai cu mine, luăm în chirie undeva. Restul, fiecare cu buzunarul lui.” Geta Voinea a vorbit despre organizarea finanțelor în cuplu

Geta Voinea a povestit, în cadrul podcastului în cadrul podcastului „Realități cu Niculescu”, despre o lecție învățată în salonul de înfrumusețare și ce anume i-a învățat pe colegii ei să nu facă niciodată.

„Cel mai urât lucru mi se pare să îți vină o clientă, să se așeze pe scaun, să te uiți la ea și să îi spui „în ce hal ești tunsă? Cine și-a bătut joc de tine?” La care ea să se uite la colegul și să spună „El”. Cred că aș intra în pământ în momentul acela. Mi-ar cădea cerul pe mine. Mai rău. Se duce la el, întreabă cine a tuns și spune Geta Voinea, șefa mea.
Poți să ai o zi proastă. Ghice ce? Sunt om! Și mai sunt și femeie. Cum să spui așa ceva? Poți să spui „Foarte bine, azi facem altceva.” Mereu I-am învățat să nu facă așa între ei.”,
a spus Geta Voinea.

Geta Voinea, dezamăgită de oamenii din jur

Geta Voinea
Geta Voinea[Sursa foto: Facebook]

În urmă cu câțiva ani, Geta Voinea a declarat, în cadrul unui interviu, cum a fost dezamăgită de oameni și cum și-a propus, odată cu trecerea timpului, să proritizeze lucrurile din viața ei.

„De cele mai multe ori oamenii m-au dezamăgit. Nu au înţeles că ‘a fi unit este foarte important şi că numai aşa poţi muta munţii din loc’. Am avut şi eşecuri... familiale. Dar poate că a fost mai bine aşa. Dacă nu divorţam atunci, poate că acum nu ajungeam ceea ce sunt. Odată cu trecerea timpului aş vrea să încerc să aflu care-mi sunt priorităţile în viaţă.
Să mă pun eu în faţă şi pe alţii la urmă. Să învăţ să spun nu,”
mărturisește Geta Voinea. O altă dezamăgire prin care aceasta a trecut a fost legată de divorțul soțului ei, despre care a vorbit că este vindecată în prezent.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

„Vrei să stai cu mine, luăm în chirie undeva! Restul, fiecare cu buzunarul lui.” Geta Voinea a vorbit despre organizarea finanțelor în cuplu

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies