Cine este Alex, concurent la „Insula de 1 milion”. Tânărul a fost crescut de bunică!

Cine este Alex, concurent la „Insula de 1 milion”
Cine este Alex, concurent la „Insula de 1 milion”

Alex, concurent la „Insula de 1 milion” se află printre cei 50 de concurenți participanți. Însă știai că acesta a locuit 5 ani în California?

Aflați din rândurile următoare, cine este Alex, ce vârstă și înălțime are acesta, dar și kilograme, ce studii deține și cu ce se ocupă în prezent, dar și unde locuiește și cum vede acesta, participarea la emisiunea „Insula de 1 milion”.

Ce vârstă are Alex, concurent la „Insula de 1 milion”

Citește și: Cine este Vlădaia, concurentă la „Insula de 1 milion”. Aceasta a practicat judo!

Cine este Alex, concurent la „Insula de 1 milion”
Cine este Alex, concurent la „Insula de 1 milion”[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Vasile Alin Calbău, concurent la "Insula de 1 milion". Acesta a studiat actoria la Hollywood!

Alex, pe numele său întreg, Enciu Alexandru Ionuț, s-a născut în data de 9 mai 1995. Prin urmare, în prezent, concurentul are vârsta de 25 de ani. Potrivit kanald.ro, Alex se consideră a fi un tânăr intens, calm, descurcăreț, săritor și altruist. Mai

mult decât atât, conturentul la „Insula de 1 milion” a fost atras mereu de ideea de a zbura și a avea aripi, simțindu-se liber în timpul zborului.  

Câte kilograme are Alex, concurent la „Insula de 1 milion”

Concurentul are în prezent 93 de kilograme, conform WOWbiz.

Ce înălțime are Alex, concurent la „Insula de 1 milion”

Atunci când vine vorba de înălțimea sa, Alex are 1.93 m înălțime.

Unde locuiește Alex, concurent la „Insula de 1 milion”

Enciu Alexandru Ionuț locuiește în prezent în București, acolo unde s-a și născut.

Ce studii are Alex, concurent la „Insula de 1 milion”

Cine este Alex, concurent la „Insula de 1 milion”
Cine este Alex, concurent la „Insula de 1 milion”[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Din punct de vedere al educației, Alex a terminat liceul în Italia, Tito Acerbo, a absolvit Academia de Studii Economice din București, cu specializarea Management, iar în prezent este student al Universității Dimitrie Cantemir.

Concurentul la „Insula de 1 milion” a participat la programul Work & Travel, în timp ce era student la ASE. Alex a călătorit în California, acolo unde a și locuit timp de 5 ani.

Ulterior, tânărul s-a întors în România, atât pentru continuarea studiilor universitare, cât și pentru relația în care era implicat la momentul respectiv.

Cu ce se ocupă Alex, concurent la „Insula de 1 milion”

Cine este Alex, concurent la „Insula de 1 milion”
Cine este Alex, concurent la „Insula de 1 milion”[Sursa foto: Instagram]

Alex, concurent la „Insula de 1 milion” este pasionat de surf, box, mersul la sală și băile calde. Tânărul spune despre el că este un individ intens, calm, descurcăreț, săritor și altruist.

De aceea, printre caracteristicile pe care le apreciază cel mai mult la oameni se numără sinceritatea, altruismul și loialitatea. Atunci când vine vorba de propria persoană, Alex consideră că are capacitatea de a citi ușor oamenii și că simte o sensibilitatea aparte pentru persoanele în vârstă.

Unul dintre defectele lui Alex este teama de a pierde timpul. Tânărul concurent recunoaște că este înspăimântat de șerpi și păianjeni.

Se descrie ca fiind un „copil bătrân” și crede că nimic nu poate opri pe cineva să-și atingă scopurile atâta timp cât le dorește cu adevărat.

Cine este Alex, concurent la „Insula de 1 milion”

Tânărul concurent la „Insula de 1 milion”, Enciu Alexandru Ionuț, are o poveste de viață emoționantă. Părinții săi sunt despărțiți, iar Alex a fost crescut de bunica sa. Are o soră mai mică din partea tatălui.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

În ceea ce privește partea financiară, Alex consideră banii ca fiind doar un material care poate fi folosit în schimbul de obiecte.

Alex este foarte atașat de femeia care l-a crescut, iar dacă va câștiga marele premiu în cadrul competiției „Insula de 1 milion”, tânărul își dorește ca o parte din bani să îi investească într-un loc la țară pentru bunica sa.

Alex este concurent la „Insula de 1 milion”

Cine este Alex, concurent la „Insula de 1 milion”
Cine este Alex, concurent la „Insula de 1 milion”[Sursa foto: kanald]

Printre cei 50 de concurenți la „Insula de 1 milion”, se află și Enciu Alexandru Ionuț, cel care și-a dorit să participe la această competiție pentru a se pune în diferite poziții nefavorabile și pentru a se testa.

Tânărul concurent consideră că experiența din emisiune va contribui la dezvoltarea sa personală, iar dacă va câștiga, o parte din premiu vrea să îl doneze către un scop caritabil.

M-am gândit dacă o să mănânc gândaci sau păienjeni. Printre altele, a trebuit să mă gândesc dacă asta este alegerea mea (să vină la emisiune), pentru că aveam și o oportunitate de job. Nu puteam să ratez așa ceva, mi-ar fi părut rău.

M-ar crește pe mine ca și persoană, pe plan personal. Pe lângă asta, sper să iau și banii, să și câștig. Când m-am înscris, cu ideea asta m-am înscris, să cresc pe plan personal.

Eu sunt o persoană confortabilă, n-ar fi rău să învăț să trăiesc și în disconfort. Acolo, pe insulă, cine știe unde o să dorm, o să-mi schimbe puțin mentalitatea. ”, a spus tânărul atunci când a aflat că a fost ales să participe la emisiune.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Cine este Filip Alexandru Traian, concurent la "Insula de 1 milion". Bărbatul are o carieră de 12 ani ca luptător profesionist de kickboxing

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies