Discuții între Marius Radu și Zoli, de la „Insula de 1 milion”. Ce gest al lui Zoli l-a deranjat pe Radu și de ce s-a supărat acesta „Ei cu show-ul, eu cu realitatea.”

Discuții între Marius Radu și Zoli, de la „Insula de 1 milion”. Ce gest al lui Zoli l-a deranjat pe Radu și de ce s-a supărat acesta „Ei cu show-ul, eu cu realitatea.”
Discuții între Marius Radu și Zoli, de la „Insula de 1 milion”. Ce gest al lui Zoli l-a deranjat pe Radu și de ce s-a supărat acesta „Ei cu show-ul, eu cu realitatea.”

Discuții între Marius Radu și Zoli, în urma unor probe.

Presiunea începe să se simtă și în Republica Dominicană, în urma unor probe de echipă care au avut loc, iar Marius Radu și Zoli au ajuns în pragul unei discuții.

Marius Radu, deranjat de gestul lui Zoli. Ce s-a întâmplat între cei doi

Citește și: Surpriză uriașă la "Insula de 1 milion"! Un concurent neașteptat se alătură competiției!

Kudor Zoltan Csaba
Kudor Zoltan Csaba[Sursa foto: Kanal D]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Cornelia Ionescu şi Alex Nedelcu aduc cele mai proaspete informaţii din culisele reality show-ului “Insula de 1 milion”, difuzat de Kanal D

Marius Radu și Zoli au deschis o discuție, în cadrul show-ului de la Kanal D, după ce Marius i-a atras atenția colegului său cum că nu a mulțumit echipei în momentul în care a primit ajutor la una

din probe. „Am ceva de spus legat de domnul Zoli. Mi-ar fi plăcut ca dânsul să dea credit colegilor care nu ar putut face treaba respectivă și fără sprijinul lor. Pe lângă treaba asta, a venit și a cerut ajutorul în echipă și a făcut totul cu ajutorul colegilor.”, a spus Marius Radu. Zoli a ținut să răspundă acuzațiilor aduse de Marius și a menționat că în momentul în care au ajuns înapoi pe insulă, acesta a mulțumit echipei implicate în probă.

Cum a reacționat Zoli la observațiile lui Marius Radu

Insula de 1 milion
Insula de 1 milion[Sursa foto: Kanal D]

„Vrei să faci un bine și chiar nu i-am ascultat. Mai mult pentru Alex. Chiar am simțit că nu le-am mulțumit. Ei vorbesc foarte ușor, chiar e petrecere la ei, nu au nicio treabă. La noi chiar e stres pentru că vrem să rămânem pe insula asta. Când s-a folosit prima dată leagănul, le-am mulțumit acolo, dacă nu am mulțumit acum, poate am avut emoții.

Și Alexandra a fost, iar ea nu se supără pe mine. Chiar eram pe grabă.
Să vedeți presiunea, seară de seară, ei stau, noi luptăm prieteni contra prieteni și ei ne dau lecții. Eu sunt om de la țară și ei dau lecții că nu le-am mulțumit. Ei cu show-ul, eu cu realitatea.”, a adăugat Kudor Zoltan Csaba. Pentru a evita alte discuții, Zoli le-a mulțumit colegilor implicați la probă și în fața echipelor, dar s-a arătat deranjat de cele spuse de Marius Radu. Cei 50 de concurenți de la Insula de 1 Milion au
început aventura vieții lor în cel mai mare experiment social din istoria televiziunii și îi așteaptă provocări uriașe pentru cea mai mare miză pusă la bătaie.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Drama neștiută a Adinei Miuleasa de la „Insula de 1 milion” despre familie și care este unul din regretele ei „Ar fi zis că eu am mers aici pentru bani.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies