Ludovic Orban, mărturisiri neștiute despre perioada copilăriei! Politicianul a vorbit despre părinții săi „De la mama am moștenit o putere de muncă extraordinară.”

Ludovic Orban, mărturisiri neștiute despre perioada copilăriei! Politicianul a vorbit despre părinții săi „De la mama am moștenit o putere de muncă extraordinară.”
Ludovic Orban, mărturisiri neștiute despre perioada copilăriei! Politicianul a vorbit despre părinții săi „De la mama am moștenit o putere de muncă extraordinară.”

Ludovic Orban a vorbit despre părinții săi.

Ludovic Orban, în vârstă de 60 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuți politicieni de la noi din țară, care de-a lungul carierei sale politice s-a făcut adesea remarcat, fiind cel de-al 68-lea prim-ministru al României în perioada 4 noiembrie 2019 – 7 decembrie 2020.

Cu toate acestea, deși este de mulți ani în lumina reflectoarelor, despre viața personală a politicianului nu se cunosc foarte multe detalii.

 

Ludovic Orban, mărturisiri emoționante din perioada copilăriei

Citește și: Cine este Nicolae Ciucă. „Îmi închei activitatea ca prim-ministru. La nivelul coaliţiei încep procedurile pentru efectuarea rocadei”

Ludovic Orban, mărturisiri neștiute despre perioada copilăriei! Politicianul a vorbit despre părinții săi
Ludovic Orban[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Era exact așa cum a trăit dintotdeauna, într-o eleganță.” De ce a adus Petre Roman flori albe la sicriul fostei sale soții

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Invitat în cadrul emisiunii „În Oglindă”, difuzată pe Kanal D2, dar și pe canalul de YouTube theXclusive, Ludovic Orban și-a deschis sufletul și a vorbit despre copilăria sa și despre cei care i-au dat viață.

Îmi aduc aminte când am fost prima oară la mare. Eram copil, eram ținut nud și mama a vrut să îmi facă o poză. Eu i-am arătat pumnul.

Eram nud și i-am arătat pumnul pentru că nu voiam să mă fotografieze așa. Eram foarte mulți copii. Am trăit între 40 de copii, care mulți erau între vârsta mea și vârsta fratelui meu. Suntem prin natură, prin felul de a fi, prin faptul că am jucat jocuri de societate, de la jocuri de cărți, până la țară, țară, vrem ostași. De la fotbal până la cățărat prin copaci, prin nuc, prin măr.
Eram mulți copii și aproape toată joaca era în grup cu mulți copii de vârsta noastră. Întotdeauna am fost creativ, am avut simțul umorului, am mai făcut câte o poznă. Așa e firea oricărui copil
.”, a povestit politicianul.

Ludovic Orban, despre părinții săi

Ludovic Orban, mărturisiri neștiute despre perioada copilăriei! Politicianul a vorbit despre părinții săi
Ludovic Orban[Sursa foto: Facebook]

Omul politic a vorbit și despre moștenirea pe care i-au lăsat-o părinții săi, dar și despre legătura specială pe care a avut-o cu femeia care i-a dat viață.

Citește și: Cine este și câți ani are Dolunay Soysert, actrița care joacă rolul Neslihan Soysalan în noul serial „Inimă rebelă”. Iată cum arată aceasta la început de carieră- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

 „ Cu siguranță influența cea mai mare a avut-o mama.

Călina a chemat-o. Ne-a părăsit. Mama mă striga Loioșică sau Șică. Chiar dacă mama nu mai e, de fapt este în suflet, în minte. Nu există copil care să nu poată să-și aducă aminte fața și vocea mamei.

De la mama am moștenit o putere de muncă extraordinară, pe care puțină lume o cunoaște. De la mama, care de dimineață până în noapte se ducea la serviciu, muncea, făcea cumpărăturile, spăla, gătea, avea grijă de noi, ne mai supraveghea.

O putere de muncă deosebită am moștenit de la mama. De la tata am moștenit structura inteligenței, parametrii intelectuali. Asociativitatea, puterea de analiză, sinteză .”, a declarat Ludovic Orban.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Alina Sorescu neagă declarațiile făcute de Alexandru Ciucu în spațiul public! „Să zicem că lucrurile s-au întâmplat din senin în prima lui căsătorie, când soția lui a dat divorț după 6 luni.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

3 motive pentru care cafeaua poate fi un aliat în dieta ta de slăbire

Cine este și câți ani are Rojbin Erden, care joacă rolul Asi, în serialul „Inimă rebelă”, ce va începe din 2 octombrie la Kanal D! Iată care este a două mare pasiune a superbei actrițe, dincolo de platourile de filmare

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies