Dragoș, luat la ochi de Bianca și Vlădaia la „Insula de 1 milion”; Cine este tânărul chipeș care le-a astras atenția celor două tinere

Dragoș, luat la ochi de Bianca și Vlădaia la „Insula de 1 milion”; Cine este tânărul chipeș care le-a astras atenția celor două tinere
Dragoș, luat la ochi de Bianca și Vlădaia la „Insula de 1 milion”; Cine este tânărul chipeș care le-a astras atenția celor două tinere

Dragoș este tânărul care a atras atenția în Arenă, la „Insula de 1 milion”, după ce Bianca s-a lansat într-o discuție cu tabăra Sudicilor, după ce a fost nominalizată să facă Jocurile în Arena.

Bianca și Vlădaia au povestit cu umor, completându-se una pe cealaltă, că merg uneori în tabăra Sudicilor ca să-l vadă mai de aproape pe Dragoș. „Bună, Dragoș!” este salutul simplu, asezonat cu o fluturare de mână prin care Bianca și Vlădaia își făceau simțită prezența în fața enigmaticului concurent.

Avem și noi o bucurie, să facem glume cu Dragoș. Și Dragoș ține la glume ”, a spus Vlădaia.

Am spus hai să facem câte o glumiță, să mergem acolo, să-l vedem mai de aproape. Și ne- am dus să-l vedem ”, a completat Bianca amuzată.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Dragoș este agent imobiliar, model și antrenor de fitness.

Este pasionat de sport, de altfel a făcut atletism de performanță și a jucat fotbal, 14 ani, în Divizia B. Tânărul se descrie ca fiind ambițios, încrezător. Este divorțat și are un băiat în vârstă de 5 ani. Dragoș a intrat în competiție pentru a-și susține familia și a-și urma visul de a avea propria afacere.

Dragoș este o prezența obișnuită în lumina reflectoarelor, având o experiență variată în domeniul modelingului și al sportului.

Cu o carieră anterioară în modeling pentru celebrul designer Cătălin Botezatu și 14 ani într-o echipă de fotbal din Divizia B, Dragoș este familiarizat cu mediile competitive și cu presiunea care însoțește aceste domenii.

A fost căsătorit cu Elena Ionescu, fosta solistă a trupei Mandinga, și câștigătoare a primului sezon Survivor România.

Cu o condiție fizică de invidiat, Dragoș consideră că acesta este cel mai mare atu al său în competiție.

Experiența sa anterioară în atletism de performanță și cariera sa sportivă în fotbal îl fac să fie un concurent de temut în ceea ce privește provocările fizice.

De asemenea, legătura sa emoțională cu fiul său în vârstă de cinci ani, Răzvan, demonstrează că el are și o motivație profundă pentru a participa la competiție. În timp ce Dragoș este pregătit să facă față provocărilor și să renunțe la confortul obișnuit pentru a atinge scopurile sale, el este și conștient că experiența pe Insula de 1 milion îi poate aduce oportunități noi și poate contribui la evoluția să personală.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies