Mari, despre experiența prin care a ajuns virală. De ce nu dădea apă copiilor la școală? „Nu mi-a fost rușine că am ajuns virală cu două camere care erau muncite.”

Mari, despre experiența prin care a ajuns virală. De ce nu dădea apă copiilor la școală? „Nu mi-a fost rușine că am ajuns virală cu două camere care erau muncite.”
Mari, despre experiența prin care a ajuns virală. De ce nu dădea apă copiilor la școală? „Nu mi-a fost rușine că am ajuns virală cu două camere care erau muncite.”

Mari a povestit despre experiența prin care a ajuns virală.

Maria Tănase, cunoscută pe rețelele de socializare „Mari, nu apă!” a povestit despre experiența care a fost la acea vreme un adevărat fenomen.

De ce nu luau fetele ei apă la școală?

Citește și: Bunica Emilia, sfaturi pentru a pregăti macroul marinat! Cum prepară marinada, astfel încât să facă economie: „Dacă îl cumpărați de la magazinele de specialitate, costă destul de mult.”

Mari Tănase
Mari Tănase[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Ce băutură consumă zilnic Monica Tatoiu de peste 20 de ani. „Nu vă imaginați că sunt vreo bețivă.”

Mari   a povestit, în cadrul emisiunii Cioburi din Oglindă, moderată de Mihai Ghiță, despre experiența prin care a ajuns virală și cum tot ceea ce a spus a fost real, fără să joace un rol.

Mari a mai adăugat că chiar a plâns sincer atunci când a văzut că ceilalți copii ai familiei unde se afla iau la școală apă și a spus că știe cum e să vrei un suc, mai ales atunci când vezi la alți colegi, motiv pentru care fiicele ei nu luat decât suc la școală.  „A fost viața reală,  că nu mi-e rușine să spun. Pentru că n-am avut baie.
A fost viața reală. Într-adevăr, la școală nu dădeam apă la fete și chiar am plâns în momentul în care am citit că ia apă la școală, pentru că știam cum e să iei un suc, indiferent cât de mic ești, tot ai bea un suc. Chiar am plâns adevărat.”,
a povestit Mari.

„Acum degeaba am mai multe camere, luxul de pe lume.” Cum a ajuns Mari virală, după participarea la un show de televiziune

Mari Tănase
Mari Tănase[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

Mari a ajuns la acea emisiune îndrumată de șefa ei și de o colegă, iar glumele și felul amuzant de a fi au împins-o să încerce această experiență, chiar dacă la acea vreme nu avea decât două camere și nici măcar baie sau apă în casă.  „Lucram la o croitorie. Colega mea și șefa mea mi-au zis să mă înscriu. „Aoleu, cum să mă duc. Eu, cu două camere, n-am nici baie, n-am nici apă băgată.

Mă duc acolo să mă fac de râs?”  „Ei, de aia nu mai poți tu.” Eu eram mereu amuzantă, făceam glume. M-am dus și nu mă credeam, pentru că eu eram slăbuță, nu se depistase boala mea de la care să mă îngraș. M-am dus acolo, am văzut plăcuța și am zis că vreau să mă înscriu. „Păi, domnișoară, trebuie să fiți căsătorită și să aveți copii.” „Păi am, am două fete.”
„Haideți, nu faceți mișto de noi.” „Nu fac, am două fete la liceu.” Le-am arătat buletinul, mai făceam glume pe acolo. „Unde stați?” „La 15 kilometri de aici.” „Și chiar doriți?” „Da.” Când m-au văzut cât sunt de zâmbăreață, le-am dat cu niște show, le-am povestit puțin, 4 ore a durat să facem contractul. Nu mi-a fost rușine că am ajuns virală cu două camere care erau muncite. Acum degeaba am mai multe camere, luxul de pe lume, dacă nu mai sunt copiii, boala mea. Soțul, i-a pus capac boala lui, plecarea fetelor.”,
a mai spus Mari.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Ce băutură consumă zilnic Monica Tatoiu de peste 20 de ani. „Nu vă imaginați că sunt vreo bețivă.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies