Jamila a împărtășit trucurile care îi fac viața mai ușoară în bucătărie.
Jamila este unul dintre cei mai îndrăgiți bloggeri culinari din țara noastră și împarte în mediul online de peste un deceniu cele mai diverse rețete și trucurile pe care le folosește în bucătărie.
Trucurile pe care Jamila le folosește în bucătărie
Jamila a povestit, în cadrul emisiunii Asta-i România, două trucuri care îi fac viața mai ușoară în bucătărie și care cu siguranță o va ușura și pe cea a bucătăreselor.
Primul truc este legat de îndepărtarea mirosului de usturoi sau pește de pe mâini, iar al doilea truc ese ideal pentru bucătăresele care vor să răcească o cremă rapid. „Un truc pe care îl fac de mai mulți ani și care m-a ajutat în bucătărie. Atunci când, de exemplu, curățăm pește sau usturoi și ne miros mâinile, putem folosi un truc pentru a scăpa rapid de miros. Ai nevoie de orice obiect de inox din bucătăria voastră, mergeți sub jetul de apă de la chiuvetă și frecați mâinile de orice parte a obiectului de inox, iar tot mirosul dispare.”,
a spus Jamila.
Jamila a dezvăluit două metode prin care poate răci crema rapid. „O cremă pe care vrem să o răcim rapid, o putem răci în două feluri. O punem într-un bol cu apă cu gheață și amestecăm până se răcește, fie luăm o tavă cât mai mare, punem toată crema în tava mare și amestecăm cu o spatulă până s-a răcit.”
, a mai adăugat Jamila.
Care a fost cel mai frumos mesaj pe care Jamila l-a primit pe rețelele de socializare
Jamila a vorbit și despre cum i se pare toată această muncă pe care o depune în bucătărie, dar și care a fost cel mai frumos mesaj pe care l-a primit pe rețelele de socializare. „E foarte frumos pentru că am o comunitate minunată, iar oamenii îmi lasă mesaje frumoase zi de zi. Nu simt partea asta grea pentru că știu că am schimbat viețile multor fete.
Cea mai simpatică a fost o doamnă care mi-a zis că fără mine nu s-ar fi căsătorit.”, a mai povestit Jamila.