Cine este Jo. "Dacă te gândești la un lucru foarte mult, la un moment dat se întâmplă!"

cine este jo
Cine este Jo

Jo este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Insă știați că aceasta a fost dedicată pasiunii sale pentru muzică încă de la o vârstă fragedă?

Aflați din rândurile următoare, cine este mai exact artista Jo, ce vârstă are aceasta dar și ce studii deține. În plus descoperiți și cum și-a început aceasta cariera de succes în muzică.

 

Ce vârstă are Jo

Artista Jo, pe numele său real, Ioana Bianca Anuța, s-a născut pe data de 29 august 1994, în Slatina, județul Olt.

Prin urmare, în prezent aceasta are frumoasa vârstă de 29 de ani.

Citește și: Cine este Andreea, sora lui Carmen Negoiță. "Pe lângă partea de blog, mai am două bussines-uri împreună cu mama şi sora mea!”

jo varsta
Cine este Jo[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Carmen Negoiță. "Eu sunt o persoană impulsivă și am nevoie de un bărbat care să mă calmeze, nu să-mi ridice mingea la fileu să încep să bat.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Ce studii are Jo

In ceea ce privește studiile sale, se pare că artista a absolvit Colegiul Național "Radu Greceanu", la profilul bilingv, iar apoi studiile superioare, în cadrul Universității Hyperion din București, la secția teatru.

jo wikipedia
Cine este Jo[Sursa foto: Instagram]

Cum a început cariera lui Jo

Fiind pasionată de muzică încă de la o vârstă fragedă, aceasta a început să studieze teoria muzicală și canto, de la doar 13 ani, iar cariera propriu-zisă în muzică a început de când a luat parte la

trupa de rock alternativ X-plod, trupă de copii în care a stat timp de aproximativ 3 ani, acolo unde aceasta a fost solistă și a reușit să participe la nenumărate concursuri muzicale alături de această trupă.

Odată cu trecerea timpului și cu înaintarea în vârstă, aceasta a ajuns ca în anul 2009 să participe la finala Eurovision Junior România, cu piesa “ Girls don’t cry ”.

Aceasta a devenit cunoscută publicului larg, după participarea sa în anul 2012 în cadrul unui concurs TV de muzică, acolo unde a reușit să ajungă pe locul 2 în finala concursului. Până în acel moment, artista era cunoscută sub numele său personal, însă de atunci și până în prezent, aceasta și-a format numele de scenă Jo.

De atunci și până în prezent, aceasta s-a axat în continuare pe pasiunea sa muzicală, având de-a lungul anilor atât single-uri, căci nenumărate colaborări cu artiști cunoscuți de la noi din țară.

În plus, aceasta a mai participat și încă participă la nenumărate emisiuni TV, de muzică și actorie.

Citește și: Top 11 cele mai bune filme lansate în anul 2024, conform IMDb! Genuri variate pentru toți cinefilii- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

jo studii
Cine este Jo[Sursa foto: Instagram]

Cine este Jo

Jo este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Aceasta a muncit foarte mult de a lungul anilor pentru a ajunge să aibă o carieră de succes în prezent, fiind activă și dedicată pasiunii sale atât în ceea ce privește evenimentele și concertele pe care le are, cât și comunitatea sa din mediul online, care este peste 400.000

de oameni, persoane care îi urmăresc activitatea zi de zi, atunci când aceasta postează filmulețe sau fotografii.

Cu toate acestea, drumul către succes nu a fost întotdeauna ușor, iar artista încă din copilărie a trebuit să facă anumite compromisuri, pentru a putea ca în prezent să se bucure de tot ceea ce are, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional, reușind în cele din urmă să fie o artistă din toate punctele de vedere, mai determinată pe zi ce trece, tocmai pentru a-și pune în aplicare pasiunea și dorințele.

Am muncit toată viața pentru asta și mi-am dorit foarte mult. Dacă te gândești la un lucru foarte mult, la un moment dat se întâmplă. Nu am luat-o ca pe un sacrificiu. Tot ce am făcut, am făcut că mi-a plăcut și-mi doream din suflet. Chiar dacă nu ieșeam cu copiii afară și nu mâncam înghețată, dar mergeam la canto sau făceam alte chestii care mă bucurau mai mult, chiar îmi plăcea ”, a declarat artista, cu ceva vreme în urmă.

jo cariera
Cine este Jo[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Cine este Andreea, sora lui Carmen Negoiță. "Pe lângă partea de blog, mai am două bussines-uri împreună cu mama şi sora mea!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

3 motive pentru care cafeaua poate fi un aliat în dieta ta de slăbire

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies