Cine este Alexia Țalavutis. „Știu că o să fiu o mamă foarte bună.”

Cine este Alexia Țalavutis
Alexia Țalavutis

Alexia Țalavutis este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete de la noi din țară.

Află din rândurile următoare cine este mai exact Alexia Țalavutis și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți și alte detalii neștiute din viața personală a vedetei.

Cine este Alexia Țalavutis

Citește și: Cine este Carmen Negoiță. "Eu sunt o persoană impulsivă și am nevoie de un bărbat care să mă calmeze, nu să-mi ridice mingea la fileu să încep să bat.”

Cine este Alexia Țalavutis
 Alexia Țalavutis[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Dima Trofim. "Ca și orice om, am trecut și prin bune și prin rele!"

Alexia Țalavutis, pe numele său întreg, Alexandra Maria Țalavutis este o cântăreață, dansatoare, prezentatoare de emisiuni de radio și actriță de televiziune română.

Ce vârstă are Alexia Țalavutis

Cine este Alexia Țalavutis
Alexia Țalavutis[Sursa foto: Instagram]

Alexia Țalavutis s-a născut în data de 21 mai 1990 la Constanța, iar în prezent are vârsta de 33 de ani, apropiindu-se de vârsta de 34.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Cum a ajuns Alexia Țalavutis cunoscută

Cine este Alexia Țalavutis
Alexia Țalavutis[Sursa foto: Instagram]

Alexia Țalavutis a avut încă de mică înclinație către lumea artistică și către lumina reflectoarelor.

Astfel, la vârsta de doar 6 ani, Alexia a fost co-prezentatoarea unei emisiuni pentru copii de televiziune. Ulterior, tânăra și-a dovedit calitățile muzicale și a absolvit cursurile Liceului de muzică George Enescu din București. Ulterior, Alexia Țalavutis a devenit studentă la teatru și jurnalism.

Lansarea sa în lumina reflectoarelor și de departe cel mai important moment din cariera sa a fost participarea sa în serialul „Pariu cu Viața”, acolo unde a interpretat personajul Monicăi Bora.

Mai mult decât atât, tânăra a fost membră a trupei-fenomen „Lala Band”, iar ulterior a jucat în alte seriale de televiziune și a participat în cadrul altor show-uri, atât în calitate de co-prezentator, cât și în cea de concurent.

De asemenea, Alexia Țalavutis a primit Premio Assolutto pentru interpretare muzicală la Festivalul Di Maiori din Italia.

Alexia Țalavutis este căsătorită cu un regizor

Cine este Alexia Țalavutis
Alexia Țalavutis[Sursa foto: Instagram]

Din punct de vedere personal, tânăra în vârstă de 33 de ani trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alex Fotea, unul dintre regizorii serialului în care vedeta a avut rol. Deși la început cei doi nu au vrut să amestece partea profesională cu cea sentimentală, în cele din urmă au dat frâu liber sentimentelor și au realizat că sunt făcuți unul pentru altul, devenind soț și soție.

Echilibrul, acesta este răspunsul. Cred că doi oameni trebuie să simtă atunci când este cazul să se retragă sau când să se impună .”, a răspuns Alexia atunci când a fost întrebată care este secretul căsniciei sale, notează libertatea.ro.

Citește și: Top 11 cele mai bune filme lansate în anul 2024, conform IMDb! Genuri variate pentru toți cinefilii- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Alexia Țalavutis își dorește să devină mamă

Cine este Alexia Țalavutis
Alexia Țalavutis[Sursa foto: Instagram]

 

Deși se bucură de un real succes din punct de vedere profesional, dar și personal, având alături un bărbat care o iubește și o respectă, Alexia Țalavutis își dorește să devină mamă, fiind convinsă că va fi o mamă bună. Artista a declarat în cadrul unui interviu că dorința sa a fost să fie o mamă tânără și să aibă trei copii, însă socoteala de acasă nu se potrivește mereu cu cea din târg, iar lucrurile se întâmplă toate la timpul lor.

„Știu că o să fiu o mamă foarte bună. Eu m-am văzut dintotdeauna mamă tânără, dar lucrurile nu s-au întâmplat așa pentru că viața te duce altfel și câteodată socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Și, da, sunt pregătită! Eu voiam trei copii, acum nu știu cât o să mai am timp.”,   a spus actrița pentru  cancan.ro.

Mai mult decât atât, Alexia Țalavutis a dezvăluit că și oamenii din jurul său pun presiune pe ea cu privire la momentul în care va deveni mamă, însă preferă să își trăiască viața așa cum simte.

De cel puțin 4 ani lumea mă întreabă când fac un copil. Faptul că am auzit întrebarea aceasta de mii de ori nu înseamnă că reprezintă o presiune. Viața trebuie trăită cum simți și când simți .”, a mai dezvăluit artista.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Cine este soția lui Jorge. „Relația noastră a început mai mult pe partea de business și așa l-am descoperit pe el”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

3 motive pentru care cafeaua poate fi un aliat în dieta ta de slăbire

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies