Cine este Anca Androne. "În film, din cauza presiunii, poți să te surprinzi că arzi niște etape și că faci, chiar și pentru tine, ceva incredibil!"

cine este anca androne
Cine este Anca Androne

Anca Androne este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi din țară. Insă știați că aceasta a fost pasionată de actorie încă din copilărie?

Aflați din rândurile următoare, cine este mai exact actrița Anca Androne, ce vârstă are aceasta dar și ce studii deține. In plus, descoperiți și cu ce se ocupă aceasta, dar și câteva aspecte legate de viața sa personală.

 

Ce vârstă are Anca Androne

Anca Androne, pe numele său întreg, Anca-Ioana Androne, s-a născut pe data de 30 decembrie 1973.

Prin urmare, aceasta are frumoasa vârstă de 50 de ani.

Citește și: Cine este Szilard de la “Insula de 1 milion”. Instructor în securitate diplomatică, specialist în contraterorism și protecție demnitară

anca androne wikipedia
Cine este Anca Androne[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cine este Andreea, sora lui Carmen Negoiță. "Pe lângă partea de blog, mai am două bussines-uri împreună cu mama şi sora mea!” a

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Ce studii are Anca Androne

In ceea ce privește studiile sale, se pare că Anca Androne a urmat studiile de actorie la București, în cadrul UNATC, pentru ca ulterior, aceasta să urmeze și un curs de mișcare și arta actorului, în cadrul Academiei de Teatru din Berlin. De atunci și până în prezent, aceasta a reușit să își croiască drumul spre marea sa pasiune în domeniul actoriei, primind roluri în nenumărate piese de teatru, seriale și filme TV, dar și spectacole.

anca androne varsta
Cine este Anca Androne[Sursa foto: freepik]

Cu ce se ocupă Anca Androne

Atunci când vine vorba despre cariera sa, Anca Androne este în prezent angajată ca actriță în cadrul Teatrului Bulandra, din București. Pasiunea sa pentru actorie a apărut încă de la o vârstă fragedă, iar de atunci și până în prezent, nimic nu a împiedicat-o să-și continue pasiunea și visul, astfel încât să reușească ca în prezent să devină o actriță de succes.

În teatru, inclusiv corporalitatea e mai accentuată, vocea e alta, tipul de lucru e altul, ajungi la lucruri mai profunde, pentru că ai timp. În film, din cauza presiunii, poți să te surprinzi că arzi niște etape și că faci, chiar și pentru tine, ceva incredibil. ”, a declarat aceasta cu câțiva ani în urmă.

anca androne wikipedia
Cine este Anca Androne[Sursa foto: freepik]

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Cine este Anca Androne

Anca Androne este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi din țară. Pe lângă faptul că aceasta este dedicată întru totul carierei sale profesionale, aceasta nu uită să își țină comunitatea la curent, inclusiv cea din mediul online, acolo unde pe pagina sa de Instagram deține cu până la 58.000 de persoane care îi urmăresc activitatea zilnic, aceasta obișnuind să pună deseori fotografii și filmulețe din viața sa de zi cu zi, și cele care au legătură cu proiectele în care este implicată în prezent.

" Atunci când e o meserie vocațională, cum e asta, simți că dacă îți va lua cineva definitiv lucrul ăsta, o să te usuci și o să dispari pur și simplu. Momentele astea au fost legate de lipsa de proiecte. Sunt perioade în care nu ești implicat în niciunul, și astea sunt cele mai cumplite momente posibile.(...) Mă ajută enorm oamenii din jurul meu. Am stabilitate acasă.

Și niște prieteni extraordinari. Am familia și prietenii care mă susțin și știu că, orice s-ar întâmpla, am spatele asigurat.", a menționat aceasta, în cadrul unui interviu.

Pe de altă parte, pe lângă cariera sa de succes în ceea ce privește actoria, Anca Andron e este împlinită și în ceea ce privește planul personal, în ciuda faptului că a ales să-l păstreze departe de lumina reflectoarelor, aceasta este căsătorită și este și mamă. Deși nu obișnuiește să posteze foarte multe aspecte legate de familia sa, este cunoscut faptul că aceasta este căsătorită cu actorul Emil Hoștină.

" Înainte să vin eu la "Bulandra", am jucat în câteva piese regizate de Dragoș Galgotiu, niște producții independente. El a fost la Teatrul Mic, adică am fost în teatre diferite. Am jucat împreună și în două filme americane, într-unul dintre ele chiar m-a împușcat. Muream împușcată de el. Cum e să joc alături de el? La treabă ești la treabă, nu amesteci lucrurile.", a menționat actrița, în același interviu.

anca androne actrita
Cine este Anca Androne[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Cine este Dima Trofim. "Ca și orice om, am trecut și prin bune și prin rele!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies