Romanița Iovan, dezvăluiri neașteptate despre părinții săi! „Eu sunt în viață, în primul rând, datorită mamei, pentru că au fost presiuni.”

Romanița Iovan, dezvăluiri neașteptate despre părinții săi! „Eu sunt în viață, în primul rând, datorită mamei, pentru că au fost presiuni.”
Romanița Iovan, dezvăluiri neașteptate despre părinții săi! „Eu sunt în viață, în primul rând, datorită mamei, pentru că au fost presiuni.”

Romanița Iovan a vorbit despre părinții săi și despre calitățile pe care le-a moștenit de la mama sa.

Romanița Iovan este una dintre cele mai cunoscute creatoare de modă de la noi din țară. Femeia de afaceri împlinește anul acesta vârsta de 60 de ani, însă reușește să se mențină într-o formă de invidiat, moștenind această caracteristică de la părinții săi, care au peste 80 de ani și la rândul lor, se mențin într-o formă foarte bună.

Invitată în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”, creatoarea de modă a făcut dezvăluiri neștiute despre părinții săi și despre momentul în care a venit pe lume.

Citește și: „Este un sport pe care îl putem practica oriunde și nu este costisitor.” Romanița Iovan, despre beneficiile săritului corzii și cum ajută acestea organismul

Romanița Iovan, dezvăluiri neașteptate despre părinții săi
Romanița Iovan[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: „I-am zis lui Albert că tatăl lui rămâne tatăl lui. Nu mai este fizic, dar este sufletul și energia lui.” Romanița Iovan, despre cum și-a crescut fiul singură, după decesul soțului său

Romanița Iovan a fost dorită doar de mama sa

Femeia de afaceri a mărturisit capacitatea aceasta de a se descurca în orice situație de la mama sa. Cu toate acestea, diferența semnificativă dintre mama Romaniței Iovan și vedeta este aceea că femeia a ales mai întâi să își întemeieze o familie. Pe de altă parte, Romanița Iovan și-a făcut mai întâi o carieră de succes, iar apoi a devenit mamă.

Mai mult decât atât, Romanița Iovan a dezvăluit că mama sa și-a dorit mult să o aducă pe lume, în ciuda presiunilor venite din partea familiei.

Cred că semăn mai mult cu mama, care a fost descurcăreață de tânără. Ea s-a măritat foarte devreme, la 19 ani. Ea m-a născut pe mine la 21 și eu pe Albert la dublul vârstei, la 42 de ani.

Diferență enormă. Mama a plecat de acasă, s-a căsătorit imediat, l-a făcut pe Narcis, după care pe mine imediat. La 4 luni a rămas cu mine însărcinată. Oricum nimeni nu voia și al doilea copil. Familia, nimeni, ce mai faci cu al doilea. Ea a ținut neapărat. Eu sunt în viață, în primul rând, datorită mamei, pentru că au fost presiuni. În fine, era și pe vremea lui Ceaușescu, nu știu ce putea să facă.
Ideea este că ea a zis că vrea pereche și a venit perechea. Țin minte că povestea mama că atunci când a venit tata la maternitate și a văzut că sunt fată, i-a zis „Fată, mă, fată?” Voia și al doilea să fie tot băiat
.”, a declarat creatoarea de modă.  



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Elena Merișoreanu a vorbit despre situația sa financiară! Ce face interpreta de muzică populară cu banii: „Nu ducem lipsă! Mi-a plăcut aurul, mi-a plăcut să fiu cochetă.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies