Cine este Cătălin Crișan. „Am făcut copii, am sădit un pom și cred că las ceva după mine. N-am făcut degeaba umbră pamântului.”

catalin crisan
Cătălin Crișan

Află din rândurile de mai jos cine este Cătălin Crișan, ce vârstă are, cu ce se ocupă, dar și detalii surprinzătoare din viața sa profesională și personală.

Cătălin Crișan este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară. Cu o carieră longevivă, cântărețul a reușit de-a lungul timpului să bucure oamenii cu muzica sa, având o mulțime de fani care îl apreciază.

Ce vârstă are Cătălin Crișan

Citește și: „Da, iubesc. Da, este cineva în viața mea. Referitor la căsătorie...” Cătălin Crișan iubește din nou, după două divorțuri. Artistul a vorbit despre o eventuală căsătorie

catalin crisan biografie
Cătălin Crișan[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Olimpia Melinte. "Am început să mă cunosc odată cu actoria!"

Până la vârsta de 56 de ani, artistul a reușit să aibă succes atât pe plan personal, cât și profesional. Cătălin și-a descoperit pasiunea pentru muzică de la o vârstă fragedă și de peste 35 de ani își expune talentul pe scenă.

A început să cânte la pian de mic, deoarece în casa copilăriei sale se asculta doar muzică clasică, iar ulterior a cântat la chitară. Cătălin a absolvit Școala Populară de Artă și Facultatea de Teatru. Artistul a devenit cunoscut la o vârstă fragedă, cunoscând succesul muzical la doar 19 ani.  

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Am fost crescut să fiu respectuos cu toată lumea, modest, amabil, cu alte cuvinte, în banca mea. Așadar, m-a surprins succesul venit atât de repede, dar nu m-a luat valul niciodată. Trebuie să fii idiot să „te dai mare” față de oamenii care cumpără un bilet să te vadă și-și doresc să-ți strângă mâna. La urma urmelor, numai ei hotărăsc dacă exiști sau nu ca artist”, a mărturisit artistul.

Viața de familie a lui Cătălin Crișan

cine este catalin crisan
Cine este Cătălin Crișan[Sursa foto: Facebook]

Până în anul 2009, Cătălin a format un cuplu alături de medicul Lucia Bubulac. Cei doi au în prezent doi copii, Daria șI Raris. Chiar dacă cei doi au rămas după divorț alături de mama lor, Cătălin a fost întotdeauna prezent în viețile lor. După prima căsnicie eșuată, artistul și-a refăcut viața alături de Alina Cupșa.

Cei doi au împreună o fetiță pe nume Lara. La scurt timp, și cea de-a doua căsnicie a vedetei s-a rupt. În prezent, Cătălin se declară fericit alături de partenera lui de viață.  

„I-am făcut cadou un inel. Nu de logodnă, unul care mi-a plăcut foarte mult. Nimic scump, fără diamante sau altceva. Ea, fiind un om pe picioarele ei, nu are nevoie de cadou scump de la nimeni.

M-a impresionat bucuria – ca cea a unui copil! Și e un om de aproape 48 de ani. Plus că, la propriu, ne jucăm. Iubește animalele – ca și mine, are cățel. Avem foarte multe lucruri în comun pe care care nu trebuie să le mai explicăm. Are o experiență de viață, o fetiță de 15 ani și jumătate. Deci, există o armonie fără cuvinte. Eu întotdeauna mi-am dorit o femeie să nu vorbesc cu ea, să înțeleagă fără a vorbi.
Și se întâmplă. Și e reciproc.”
, a povestit Cătălin Crișan.

Citește și: Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

Cătălin Crișan a ajuns pe masa de operație

catalin crisan varsta
Cătălin Crișan[Sursa foto: Facebook]

În urmă cu scurt timp, artistul și-a alarmat fanii, în momentul în care a postat o fotografie de pe patul de spital. Cătălin Crișan a suferit o operație de hernie de disc, care a fost destul de dificilă. În tot acest timp, cântărețul a povestit că partenera de viață i-a fost alături.

„Mie nu-mi este teamă de moarte. Nu mi-a fost niciodată. Având credință în Dumnezeu stau total relaxat în grija Lui. Am spus…fiind vorba despre o intervenție atipică, destul de rară și deloc ușoară, medicii care m-au consultat înaintea doctorului Cristescu au avut unele rețineri…Orice anestezie generală, orice intervenție chirurgicală implică anumite riscuri, dar nu m-am gândit niciodată că nu mă mai trezesc. Și dacă avea să fie așa însemna că atât a fost să fie…Am făcut copii, am sădit un pom și cred că las ceva după mine. N-am făcut degeaba umbră pamântului.”, a mărturisit vedeta.

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Cine este Bogdan Vlădău. "Eu nu simt că ea e mai mică decât mine, pentru că este extrem de matură și are momente când este mai înțeleaptă ca mine!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies