Care este stilul de viață al Addei și care sunt alimentele pe care nu le consumă niciodată. Problemele de sănătate au făcut-o să fie disciplinată în alimentație. „E mai simplu să zic ce nu mănânc”
Diana Puiu04 aprilie 2024Actualizat: 10 iulie 2024, 15:37
Adda a vorbit despre alimentele pe care nu le consumă și la ce anume are grijă.
Artista Adda are un stil de viață destul de sănătos, asta după ce a trecut prin problemele de sănătate și a învățat să fie disciplinată inclusiv cu ceea ce mănâncă.
Ce nu mănâncă Adda niciodată și care sunt alimentele din prima parte a zilei
Adda a descoperit că are intoleranță la gluten, astfel a povestit pe Tik-Tok cum arată stilul ei de viață, după ce o urmăritoare a întebat-o cum se menține.
Aceasta a vorbit despre alimentele pe care le evită, dar și despre cele cu care își începe ziua. „E mai simplu să zic ce nu mănânc, pentru că mănânc multe lucruri. În primul rând, nu mănânc gluten, de 4 ani nici măcar nu am gustat nicio gură. Nu am mâncat deloc. Am foarte mare grijă cu lactelele pentru că nu mă simt bine de la ele. Singurul lactat este brânza sărată, telemeaua.
Mănânc foarte multe legume, în special cele de sezon, ștevie, lobodă, legume din piață. Încerc să nu mănânc zahăr. Mai ciupesc câte o înghețată sau ciocolată, dar nu mult pentru că nu e sănătos. Mănânc fructe. Prima mea masă este din fructe pentru că îmi doresc să nu solicit ficatul. Dacă lucrez noaptea și mi-o iau în cap cu ou sau alte mâncăruri grele nu îi fac bine. Iau vitamine și am o cură de detox din plante, dar vorbesc cu medicii înainte pentru că este destul de hardcore.
Hardcore în sensul că pot apărea reacții pentru că se detoxifică organismul.”, a spus Adda.
Pentru a fi sigură că are control asupra tuturor alimentelor din mâncăruri, artista a vorbit despre faptul că nu comandă mâncare niciodată, iar când este necesar, fiind la studio, apelează la legumele fierte. De asemenea, a vorbit și cum arată prânzul sau cina ei. „Nu mănânc mâncare comandată decât foarte, foarte rar, atunci când sunt la studio, dar și atunci îmi cumpăr cartofi fierți cu ceva. Ceva unde nu au cum să greșească.
99% mănânc în casă, cu alimente verificate de noi, unde știu ce s-a pus. Încerc să nu ciugulesc, să am 3 mese. Uneori niște biscuiți cu fibre, fără gluten, cu semințe și fructe în prima parte a zilei, apoi la prânz chiar mănânc consistent. Ciorbă și felul doi. Seara mănânc destul de light, cu 3-4 ore înainte să dormim. Sunt foarte pofticioasă și nu am suportat gândul că trebuie să țin dietă, dar a trebuit să îmi schimb stilul de viață din cauza bolii.
Dacă nu aș fi avut Lyme, nu aș fi fost atât de disciplinată, însă mă gândesc la sănătate. Chiar dacă suntem sănătoși, alimentația este tratament pentru corp.”, a mai povestit Adda.
Care este stilul de viață al Addei și care sunt alimentele pe care nu le consumă niciodată. Problemele de sănătate au făcut-o să fie disciplinată în alimentație. „E mai simplu să zic ce nu mănânc”
Diana Puiu04 aprilie 2024Actualizat: 10 iulie 2024, 15:37