Adrian Nartea a recunoscut motivul pentru care încă merge la psiholog. Ce a învățat actorul de la un clarvăzător: „Mi-a prevestit el ceva foarte fain.”

Adrian Nartea a recunoscut motivul pentru care încă merge la psiholog. Ce a învățat actorul de la un clarvăzător: „Mi-a prevestit el ceva foarte fain.”
Adrian Nartea a recunoscut motivul pentru care încă merge la psiholog. Ce a învățat actorul de la un clarvăzător: „Mi-a prevestit el ceva foarte fain.”

Adrian Nartea își dorește să devină cea mai bună variantă a lui.

Adi Nartea a vorbit despre toate lucrurile învățate de-a lungul timpului și ce anume își dorește să realizeze.

Care este motivul pentru care Adi Nartea merge la psiholog

Citește și: Cine este Adrian Nartea. "Eu nu am vrut să mă fac actor. Pur și simplu, mi s-a propus.”

Adrian Nartea
Adrian Nartea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: „O protejez pe Alina de anumite poze! Mai sunt câteva care scapă.” Cum face față Adi Nartea mesajelor admirative și cum a explicat fetelor anumite secvențe din seriale

În cadrul podcastului realizat de Liana Stanciu, Adi Nartea a recunoscut fără nicio ezitare că încă merge la psiholog deoarece își dorește să devină cea mai bună variantă a sa, deoarece tot timpul de pe pământ este limitat și nu vrea să nu apuce să facă tot ce și-a propus.

„Încă mai merg la psiholog. Sunt lucruri pe care vreau să le concluzionez cu mine. Mă ajută să devin cea mai bună variantă a mea și mi-e ciudă că-mi îngrădesc anumite lucruri și vreau să știu de ce sunt îngrădit. Eu vreau să fiu cea mai bună variantă a mea aici pe pământ, pentru că avem un timp limitat și vreau să demonstrez ce pot. Tot întorcându-te la tine și gândindu-te de ce faci asta acum.
Erau și până acum tot felul de clarvăzători, a fost o perioadă și la noi în care să mergi la un clarvăzător era ceva fain.”,
a povestit Adi Nartea.

Ce a învățat Adrian Nartea de la un clarvăzător

Adrian Nartea
Adrian Nartea[Sursa foto: Facebook]

În momentul în care a ales să meargă la un clarvăzător, Adi Nartea a învățat o lecție foarte importantă, și anume că trebuie să știi, ca om, cum să te raportezi la anumite lucruri din jurul tău și să te expui la numeroase situații. 

„M-am dus, mi-a prevestit el ceva foarte fain. În momentul în care ieși din casă și mergi undeva gândește-te cum te simți față de unde te duci sau cu privire la acea persoană cu care te întâlnești, ce îmi place, ce nu îți place, nu trebuie să spui nimănui, poți să înjuri în capul tău. Important este să ai o părere despre ce se întâmplă în jurul tău. În felul acesta te vei expune într-un anume fel.
Expunându-te într-un anumit fel, îți faci o identitate. Apa asta cum îmi place să o beau, caldă sau rece? Caldă pentru că așa mă simt bine. Referința e a ta. ”,
a mai spus Adi Nartea.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Cine este Adrian Nartea. „Sunt multe momente în care vrei pur și simplu să alergi dezbrăcat”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

„Dacă ai sub 5.000 de euro pe lună, ești sărac!” Cristina Șișcanu, pusă la zid de internauți după declarațiile controversate despre pragul sărăciei în România

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies