Marina Voica, despre motivul pentru care susține bărbații în relații și de ce condamnă femeile. “Femeia e de vină, până și în Biblie spune.”

Marina Voica, despre motivul pentru care susține bărbații în relații și de ce condamnă femeile.  “Femeia e de vină, până și în Biblie spune.”
Marina Voica, despre motivul pentru care susține bărbații în relații și de ce condamnă femeile. “Femeia e de vină, până și în Biblie spune.”

Marina Voica a vorbit despre ceea ce li se cuvinte femeilor în viață.

Marina Voica, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite voci din țară, a rămas văduvă la vârsta de 43 de ani. Atunci când vine vorba de relații, artista a dezvăluit ceva la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Aceasta ține de fiecare dată cu bărbații și spune că femeii i se pare că i se cuvine totul, însă este doar un simplu noroc. Cât despre ce se întâmplă în general în relații, aceasta le vede vinovate tot pe femei și a povestit motivul în cadrul podcastului Altceva cu Adrian Artene

„Noi, femeile, ni se pare că ni se cuvine. Noi nu ne dăm seama că am avut pur și simplu noroc. Că nu ni se cuvine nimic. Pentru că poate fi și femeia cu cele mai multe calități și poate da peste un ticălos și rabdă. Asta suntem noi, femeile. Eu sunt pentru bărbați. Să nu-mi vorbească mie cineva că bărbatul e vinovat. Nu, femeia e de vină, până și în Biblie spune.
E un diavol.”,
a spus Marina Voica.

Care este cel mai mare regret al Marinei Voica

Citește și: Marina Voica, răsfățată de mama sa! Solista a vorbit despre copilăria grea a femeii care i-a dat viață: „Mama a fost orfană. Nu mă lăsa nici măcar să șterg praful. Eram răsfățată.”

Marina Voica
Marina Voica[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Cine este Marina Voica. „Întotdeauna am fost victima unui conflict politic între două ţări: România şi Rusia”

Marina Voica a vorbit, în urmă cu ceva timp, în cadrul unei alte emisiuni, care este cel mai mare regret al ei și cum a fost căsnicia ei marcată de tulburări și mai multe obstacole. „Nu am fost niciodată fericită și nu sunt și nu o să fiu niciodată.

Soțul meu m-a iubit foarte tare, dar nu m-a înțeles niciodată. Nu am fost bine în căsnicie, a fost tumultoasă. Nu a fost fidel, murea după femei.”,
a declarat Marina Voica. Fostul ei soț ar fi dorit să aibă copii, dar Marina Voica nu era pregătită să facă acest pas, deși avea convingerea că ar fi fost o mamă excepțională. Acest regret a rămas cu ea și acum, reflectând asupra alegerilor sale din trecut. 
„Nu am vrut niciodată copii, el își dorea foarte mult. Aş fi fost o mamă bună. Și iată-mă pe mine ca frunza în vânt, când l-am pierdut pe Viorel să mă lovească toată lumea, de a doua zi. Eu am cunoscut atunci senzația de deprimare. Atâtea minciuni.”, a mai spus Marina Voica.

Marina Voica
Marina Voica[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Marina Voica, răsfățată de mama sa! Solista a vorbit despre copilăria grea a femeii care i-a dat viață! „Mama a fost orfană. Nu mă lăsa nici măcar să șterg praful. Eram răsfățată.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

3 motive pentru care cafeaua poate fi un aliat în dieta ta de slăbire

Cine este și câți ani are Rojbin Erden, care joacă rolul Asi, în serialul „Inimă rebelă”, ce va începe din 2 octombrie la Kanal D! Iată care este a două mare pasiune a superbei actrițe, dincolo de platourile de filmare

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies