Discuția neașteptată dintre Robi și Virginia. Tânăra nu a fost mulțumită de comportamentul lui Robi! „Mă aștept să fii destul de matur și în caracter, nu doar în vârstă.”

Discuția neașteptată dintre Robi și Virginia. Tânăra nu a fost mulțumită de comportamentul lui Robi! „Mă aștept să fii destul de matur și în caracter, nu doar în vârstă.”
Discuția neașteptată dintre Robi și Virginia. Tânăra nu a fost mulțumită de comportamentul lui Robi! „Mă aștept să fii destul de matur și în caracter, nu doar în vârstă.”

Robi și Virginia au avut să își transmită câteva cuvinte.

Robi și Virginia au ales să meargă pe drumuri separate, iar Robi a ținut să îi transmită câteva cuvinte și regretul față de cele întâmplate. A mai adăugat că nu știe câte zile mai are de stat în casă și că își dorește ca ea să găsească pe cineva cu care să fie fericită, deoarece a fost perfectă în relație, însă vina a fost a lui.

Robi: Nu știu cât timp mai am aici, nu știu dacă o să-mi găsesc pe cineva aici.

Problema e la mine. Îți doresc să fii fericită și îmi pare rău că nu mi-am dat seama de anumite chestii. Nu știu ce să-ți mai zic. Tu ai fost perfectă. Eu nu am fost cum trebuie.

Patrick: Ce părere ai, Virginia?

Virginia: Ce părere pot să am?

Robi: Dacă eu nu am putut să te fac fericită cu siguranță va fi cineva care să te facă.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Ce i-a spus Virginia lui Robi și la ce aspect i-a atras atenția

Citește și: Larisa, Patrick și Cosmin, puși în fața eliminării. Ce a mărturisit Larisa, chiar înainte să fie eliminată?

Robi și Virginia
Robi și Virginia[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Robi, criticat aspru de Giuly și Julia pentru faptul că nu mai formează un cuplu cu Virginia. „Asumă-ți! E un aspect foarte important.”

Virginia a înțeles că fostul ei partener nu este un om rău și că nu și-ar fi dorit să facă nimic intenționat, însă după filmările văzute cu reacția lui Robi față de Roberta, aceasta i-a atras atenția și i-a spus că s-ar fi putut abține, mai ales că era într-o relație.

Virginia: Nu este vorba despre asta. Stai liniștit că și eu voi găsi pe cineva potrivit, și tu la fel.

Și toată lumea. Nu e vorba despre asta. E vorba că ai o vârstă și ar trebui să îți dai seama de ce faci pe moment. Ce am văzut ieri în Gală eu îți accept scuzele și sunt convinsă că n-a fost cu intenție. Nu ești un om cu suflet rău. Nu ai făcut asta intenționat încât să-mi faci mie rău. Materialul pe care l-am văzut ieri cu Roberta..mă repet, mă aștept să fii destul de matur și în caracter, nu doar în vârstă.
Să te abții, că nu ești copil mic, dacă vezi o femeie care arată mai bine să o iei așa, având în vedere că erai într-o relație.

Virginia
Virginia[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Robi, criticat aspru de Giuly și Julia pentru faptul că nu mai formează un cuplu cu Virginia. „Asumă-ți! E un aspect foarte important.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies