Rețeta de mini burgeri de vită a lui chef Joseph Hadad și secretele pentru un burger delicios. „În acest fel, carnea se gătește uniform și nu rămâne crudă!”

Rețeta de mini burgeri de vită a lui chef Joseph Hadad și secretele pentru un burger delicios. „În acest fel, carnea se gătește uniform și nu rămâne crudă!”
Rețeta de mini burgeri de vită a lui chef Joseph Hadad și secretele pentru un burger delicios. „În acest fel, carnea se gătește uniform și nu rămâne crudă!”

Chef Joseph Hadad a dezvăluit rețeta pentru mini burger de vită.

Chef Joseph Hadad a venit în ajutorul iubitorilor de burger și a dezvăluit rețeta pentru o carne bine făcută și un burger de-a dreptul savuros.

Care sunt ingredientele pentru mini burger de vită

Citește și: Tarta cu mere, rețeta pentru un desert delicios a lui chef Joseph Hadad. “Apa ajută zahărul să nu capete un gust amar!”

Citește și: „Serviți cald cu parmezan ras deasupra.” Rețeta de paste cremoase cu brânză ricotta și sos de ciuperci a lui chef Joseph Hadad

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Chef Joseph Hadad a postat pe rețelele de socializare lista exacta cu tot ce avem nevoie pentru a realiza chiar la noi acasă burgerii delicioși.

Ingrediente:

  • 400g carne tocată de vită
  • 1/2 linguriță ketchup
  • 1/2 linguriță muștar
  • 4 mini chifle
  • 8 felii de piept de rață afumat (opțional)
  • Sare si piper
  • Roșii
  • Salată verde
  • Batoane

Aperitiv sos:

  • 4-5 murături
  • 1 ceapă mică
  • 1 lingură pătrunjel tocat
  • 1 lingură hrean
  • 3 căței de usturoi
  • 2 linguri maioneză
  • Sare si piper

Cum prepară chef Joseph Hadad mini burgerii de vită

Chef Joseph Hadad a dat explicații, pas cu pas, cum prepară carnea pentru burgeri, care sunt ingredientele pe care le amestecă și care sunt cantitățile exacte pentru ca burgerul să iasă

delicios. În momentul în care amestecul de carne este gata, chef Joseph Hadad face chifteluțele, apoi adaugă sos pe jumătate de chiflă, pune salata verde, roșiile feliate, apoi pieptul de rață și acoperă, din nou cu sos și cealaltă jumătate de chiflă. Bucătarul oferă și câteva sfaturi pentru ca burgerul să iasă ca la carte. "Proces: Burger: amestecați foarte bine carnea de vită, ketchup-ul, muștarul, sarea și piperul.
Pune deoparte. Sosul: puneți castraveții murați, ceapa și pătrunjelul (toate tocate foarte fin) într-un castron, apoi usturoiul tocat cu un cuțit, maioneză, hrean, sare și piper. Se amestecă și se dă la frigider. Modelați chiftelele de burger, folosind aproximativ 90 gr de amestec de carne per chifteluță. Prăjiți chiftelele și pieptul de rață pe o parte și pe cealaltă, astfel încât acestea să rămână suculente. După ce răsturnați chiftelele, așezați pieptul de rață peste el și acoperiți-l cu folie de aluminiu. Feliați chiflele.
Se pune putin sos pe jumatate de chiflă, se pune salata verde, rosiile feliate, apoi chiftelele cu pieptul de rață, din nou putin sos și se acoperă cu cealaltă jumătate de chifla. Fixați burgerii cu bețișoarele de aperitiv și serviți. Pofta bună! SFATURI: Usturoiul poate fi, de asemenea, ras. În acest fel, carnea se gătește uniform și nu rămâne crudă la mijloc, dar va fi suculentă."
, a scris chef Joseph Hadad pe rețelele de socializare.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

„Serviți cald cu parmezan ras deasupra!” Rețeta de paste cremoase cu brânză ricotta și sos de ciuperci a lui chef Joseph Hadad 

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies