Lecțiile pe care Andreea Ibacka le-a învățat de la părinții ei. Vedeta a vorbit despre copilăria sa “E o alegere, trebuie să ne asumăm.”

Lecțiile pe care Andreea Ibacka le-a învățat de la părinții ei. Vedeta a vorbit despre copilăria sa “E o alegere, trebuie să ne asumăm.”
Lecțiile pe care Andreea Ibacka le-a învățat de la părinții ei. Vedeta a vorbit despre copilăria sa “E o alegere, trebuie să ne asumăm.”

Andreea Ibacka a vorbit despre parentingul pe vechi și lecțiile învățate de la familie.

Andreea Ibacka a avut parte de o copilărie frumoasă și simplă, iar părinții ei au fost cei care au reușit să o învețe tot ce știe în prezent.

Cum a fost copilăria Andreei Ibacka și ce spune despre parentingul pe vechi

Citește și: Cum a simțit Andreea Ibacka diferența de vârstă dintre ea și soțul ei, Cabral și ce anume își mai doresc să facă în prezent. „El deja simte că e nevoie să pună frână, să ia o pauză.”

Andreea Ibacka
Andreea Ibacka[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Cum a fost copilăria Andreei Ibacka. Ce își amintește vedeta din perioada adolescenței. „Ai mei aveau 40 de ani când eu am intrat la facultate.”

Andreea Ibacka a oferit câteva detalii, în cadrul podcastului realizat de Ilinca Vandici, cum a fost copilăria ei din spatele blocului și cum se bucura până noaptea târziu de jocuri alături de cei de-o vârstă cu ea.

Cât despre parentingul pe vechi, nu blamează felul în care a fost crescută de părinți, ba chiar a împrumutat anumite lucruri din felul în care a fost ea crescută, însă recunoaște că sunt lucruri actualizate de care părinții de azi ar trebui să țină cont.  „Nu vreau să blamez parentingul acela pe vechi. Lucrurile s-au schimbat destul de mult și nu cred că au greșit cu ceva atunci când au vrut să facă lucrurile cele mai bune pentru noi.
Dar, între timp, s-au mai adăugat niște variabile în ecuație. S-au mai adăugat niște informații, avem specialiști, studii, de ce să nu ținem cont de ele? Sunt multe lucruri pe care le preiau din parentingul pe care ai mei l-au făcut cu mine. A fost diferită față de ce trăiesc copiii acum (nr. copilăria). Am petrecut foarte mult în spatele blocului, am crescut în București și am avut o gașcă foarte mare și foarte mișto de copii.
Era un cartier tânăr de familii cu copii și părinții noștri destul de tineri că erau alte vremuri. Ai mei aveau 40 de ani când eu am intrat la facultate. Cred că e mai bine așa, dar înainte mă enerva să aud de ce nu i-am făcut mai devreme. E o alegere, trebuie să ne asumăm și să nu blamăm pe nimeni pentru ele. Indiferent de context, până la urmă suntem responsabili de deciziile noastre.”,
a povestit Andreea Ibacka.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Andreea Ibacka, conștientă de trecerea timpului. Ce anume își dorește să facă săptămânal

Andreea Ibacka
Andreea Ibacka[Sursa foto: Facebook]

Andreea Ibacka a mai povestit, în cadrul aceluiași podcast, despre lucrurile de care a devenit conștientă în prezent și o sperie cum trece timpul. Astfel, aceasta și-a propus să facă ceva săptămânal, legat de familie.  „Nu pot să le spun regrete, dar cumva, fiind foarte tânăr, poate nu conștientizezi cât de repede trece timpul, poate mă bucuram altfel, mai conectată de anumite momente la care mă gândesc acum.

Eu sunt foarte atașată de familia mea și de aceea niciodată n-aș putea să mă mut din țară, că eu nu pot să plec fără mama, tata, bunica, cățel, purcel și așa ma departe. Încerc acum să mă țin de o treabă care nu prea îmi iese, să îmi vizitez bunicii, pentru că ei sunt aici, în București, la 5 minute, mi-aș dori să petrec cât mai mult timp alături de ei și să petreacă copiii mei cât mai mult alături de ei. Aș vrea să mă bucur cât mai mult de treaba asta, cu putință.”, a povestit Andreea Ibacka.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Cum a fost copilăria Andreei Ibacka. Ce își amintește vedeta din perioada adolescenței. „Ai mei aveau 40 de ani când eu am intrat la facultate.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies