Mihai Onilă, declarații inedite despre postul de 40 de zile în care a băut doar apă: „Nu am luat absolut nimic. Pot ce a putut și Iisus!”

Mihai Onilă, declarații inedite despre postul de 40 de zile în care a băut doar apă: „Nu am luat absolut nimic. Pot ce a putut și Iisus!”
Mihai Onilă, declarații inedite despre postul de 40 de zile în care a băut doar apă: „Nu am luat absolut nimic. Pot ce a putut și Iisus!”

Mihai Onilă a vorbit despre cele 40 de zile de post pe care le-a ținut.

Mihai Onilă a vorbit de numărate ori despre relația pe care o are cu Iisus Hristos, astfel că acesta se consideră ca fiind un om spiritual și este încrezător că poate realiza lucruri de necrezut.

Mihai Onilă, despre postul pe care l-a ținut timp de 40 de zile, doar cu apă

Citește și: Mihai Onilă, confesiuni dureroase despre momentul în care și-a pierdut fiica. Artistul s-a îmbolnăvit după pierderea fetiței sale. „Copilul meu, creația mea, a ieșit de aici, atunci vreau să ies și eu.”

Mihai Onilă
Mihai Onilă[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: „Spiritul este etern! Eu sunt un Arhanghel din ceata Arhanghelul Mihail.” Mihai Onilă, dezvăluiri neașteptate, la 7 ani de la decesul fiicei sale! Artistul comunică adesea cu fiica-înger

Mihai Onilă, invitat în cadrul podcastului Povești de film, cu Mara Bănică, a povestit despre postul pe care l-a ținut timp de 40 de zile doar cu apă, fără să consume nimic altceva sau fără să ia vitamine.

Singurul lucru pe care l-a făcut a fost să bea un pahar mic de suc de portocale în două zile diferite când s-a simțit slăbit. „Medical poate nu este indicat. În școala de medicină este ceva de se studiază pe baza fizicului, dar eu sunt un om spiritual. Am citit Biblia de 10-11 ori și l-am luat ca model pe Iisus. Eu sunt acordat cu Iisus Hristos. Nu știu dacă este un copiat.
El a spus „Îndrăzniți, că Eu am cucerit lumea.” Și atunci am îndrăznit și eu. La 33 de ani am făcut asta, 33 avea și El când a ținut postul. Nu a fost greu deloc. Cel mai complicat a fost cu stomacul care îmi spunea că are nevoie de ceva, să mănânc, să mestec, dar mintea spunea „Nu, calm.” Doar apă. Nu am luat absolut nimic.”,
a spus Mihai Onilă.

Cum a reușit Mihai Onilă să treacă cu bine peste cele 40 de zile de post

Mihai Onilă
Mihai Onilă[Sursa foto: Facebook]

În toată această perioadă el își desfășura activitatea în mod normal și a vrut să-și demonstreze lui că poate să realizeze aceleași lucruri pe care le-a făcut și Isus Hristos și că poate îndrăzni să ajungă la fel de sus. “Am creat o frază pe care oamenii nu o înțelegeau.

Că suc din portocală nu e altceva decât apa din portocală, nu am luat pulpă. Am băut un pahar mic de suc de portocale, în două zile diferite, în care am simțit că sunt slăbit. Timp în care conduceam, ieșeam în oraș, găteam fetelor. Am vrut să-mi demonstrez mie că pot. Pot ce a putut și Iisus.”, a povestit Mihai Onilă.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

„Spiritul este etern! Eu sunt un Arhanghel din ceata Arhanghelul Mihail.” Mihai Onilă, dezvăluiri neașteptate, la 7 ani de la decesul fiicei sale! Artistul comunică adesea cu fiica-înger

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

3 motive pentru care cafeaua poate fi un aliat în dieta ta de slăbire

Patrick și Bianca Giurcă, față în față în camera roșie, după ce a fost geloasă pe el și pe Virginia. Ce a făcut-o pe tânără să răbufnească

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies