Cine este Nick Rădoi. „Intervenția care trebuia să dureze o oră, a durat, de fapt, opt ore și jumătate.”

nick radoi
Nick Rădoi

Află din rândurile de mai jos cine este Nick Rădoi, ce vârstă are, dar și detalii din viața profesională și personală.

Nick Rădoi este cunoscut drept unul dintre bogații României, având o poveste de viață impresionantă.

Ce vârstă are Nick Rădoi

Citește și: Cine este Geanina Ilieş. "Mi-am dorit o schimbare, am zis că pot să fac mai mult pentru mine!"

nick radoi varsta
Ce vârstă are Nick Rădoi[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cine este Cătălin Crișan. „Am făcut copii, am sădit un pom și cred că las ceva după mine. N-am făcut degeaba umbră pamântului.”

Până la vârsta de 63 de ani Nick Rădoi, pe numele său real Nicolae Rădoi, a reușit să aibă o viață demnă de un film. Omul de afaceri a devenit milionar în Statele Unite, după ce a fost expulzat din România în 1979, alături de familia sa.

Povestea se viață a lui Nick Rădoi

În timpul regimului comunist de la noi din țară, Nicolae Rădoi a fost obligat să părăsească România, alături de părinții și frații săi.

Tatăl său devenise o problemă a sistemului, din cauza protestelor sale împotriva sistemului comunist. Așadar, în 1978, fusese închis în Timișoara, în timp ce fii săi au suferit agresiuni fizice din partea autorităților. După un an, Nicolae Rădoi a ajuns împreună cu familia la Roma, de unde au reușit să se îndrepte către Statele Unite ale Americii. Primii ani în care Nick a stat în Statele Unite au fost destul de grei, fiindcă încerca să își deschidă o firmă de transport.
Afacerea i-a adus succes și a reușit să îl îmbogățească cu câteva zeci de milioane de euro.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Poveștile de dragoste ale lui Nick Rădoi

nick radoi si madalina apostol
Nick și Mădălina[Sursa foto: freepik]

Timp de 29 de ani, milionarul a fost căsătorit cu Cami, alături de care are trei fete.

În anul 2010 cei doi au divorțat și de atunci Nick s-a afișat doar la brațul româncelor. În prezent trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Mădălina Apostol. Cei doi locuiesc în Mexic, în reședința milionarului, alături de frumoasa brunetă.

A ajuns să mă cunoască foarte aproape. Între noi doi cred că nu există semnul întrebării. Cum a zis și ea, niciun bărbat nu a ajuns să o cunoască pe Mădălina cum eu am ajuns să o cunosc.

Ea este o persoană pe care n-ai cum s-o cunoști, dar eu am ajuns s-o cunosc și o știu de la A la Z.”, a povestit Nick Rădoi, în urmă cu ceva timp.

Cu toate că formează un cuplu și se declară fericiți împreună, Nick Rădoi a menționat că iubita lui nu va fi inclusă în testamentul său. Așadar, doar copiii și nepoții se vor bucura de averea milionarului, în momentul în care acesta se va stinge din viață.

„Testamentul meu e făcut, e privat, făcut așa cum trebuie să fie! Sunt foarte fericit să am casa plină de nepoţi. Îi iubesc ca pe ochii din cap şi, bineînţeles că tot ce am eu nu se pune problema să las altcuiva, decât lor.”, a mărturisit omul de afaceri.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Nick Rădoi se confruntă cu o boală nemiloasă

nick radoi avere
Nick Rădoi[Sursa foto: freepik]

Din nefericire, Nick a fost diagnosticat în vara anului trecut cu cancer la colon, la scurt timp după ce a trecut printr-o operație de apendicită. De la acel moment, milionarul a trecut prin patru intervenții chirurgicale dificile în Mexic. Nick a urmat foarte multe ședințe de chimioterapie, ce l-au făcut să piardă aproximativ 40 de kilograme.

Problema care a fost: eram în Mexic și a început să mă doară jos, în partea dreaptă, sub stomac. Aveam dureri mari, m-au dus am făcut o analiză, un CT, m-au băgat într-un tub, și diagnosticul lor a fost că am probleme cu apendicita. Am fost de acord să fac operația aici, în Mexic. Operația era una simplă, am fost la un spital foarte bun aici, o doctoriță foarte bună, dar s-a întâmplat că, în timpul operației, nu a fost apendicita și a găsit o tumoare pe colon de 9 cm. Doctora a sunat-o imediat pe fiica mea, care e doctor, și ea și-a dat acordul să-mi scoată tumora. Eu eram pe masa de operație, iar intervenția care trebuia să dureze o oră, a durat, de fapt, opt ore și jumătate .”,   a precizat afaceristul.

 

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Cine este Alin Gălățescu. "Suntem divorțați de ani de zile! Am rămas în relații extrem de bune!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies