Cum să-ți asortezi pantofii cu rochia. Sfaturi pe care fiecare fată ar trebui să le cunoască

pantofi si rochie
Cum să-ți asortezi pantofii cu rochia

Poate deveni o alegere destul de grea, în ceea ce privește pantofii, dar și rochia. Însă știați cum le puteți asorta mai bine?

Aflați din rândurile următoare cum vă puteți asorta mai bine pantofii, cu rochia.

 

Pantofi Peep

Amintiți-vă că pantofii peep merg bine cu picioarele goale. Deci, orice rochie scurtă sau până la genunchi se va potrivi. Dacă nu te simți confortabil cu pantofi stiletto, mergi cu pane. Încercați jambiere opace care vin până la șold cu pantofii Peep.

Citește și: 8 moduri simple despre cum să arăți mai înalt și mai subțire pentru femeile minione

cum sa asortezi pantofii cu rochia
Cum să-ți asortezi pantofii cu rochia[Sursa foto: freepik]

Citește și: 7 greșeli de stil care te fac să arăți mai în vârstă

Pantofi Pompe

Pantofii Pompe sunt doar pentru urban și șic, așa că orice ținută șic va fi potrivită.

Stiluri precum fuste creion, pantaloni țigară, rochii formale lungi și costume cu pantaloni sunt toate bine alese. Acestea fiind spuse, rochiile scurte, cu sau fără ciorapi transparenți, arată bine cu acestea. Trenciurile sau jachetele lungi din blană cu blugi skinny ridică acest look la nivelul următor.

rochie asortata
Cum să-ți asortezi pantofii cu rochia[Sursa foto: freepik]

Pantofi Stiletto

Pantofii Stiletto au tocuri înalte închise, nu orice alt tip de tocuri înalte.

Fie că este de petrecere, eveniment formal sau casual, acestea se potrivesc cu aproape orice.

Cum să-ți asortezi pantofii cu rochia[Sursa foto: freepik]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Pantofi cu toc mic 

Dacă sunteți o persoană care iubește să poarte tocuri, pantofii inferiori sau pantofii cu tocuri mici sunt modalitățile cele mai bune de a vă satisface dorința de a purta tocuri.

Întâlnește-te la mijlocul lor și poartă pantofi cu toc. Încă o dată, acesta este salvatorul tău dacă cauți ceva care să-ți completeze ținutele de birou. Îți îmbunătățește aspectul și te face să pari frumoasa și înalta.

pantofi si rochie asortate
Cum să-ți asortezi pantofii cu rochia[Sursa foto: freepik]

Cizme

Pentru că cizmele sunt pur și simplu accesorii de iarnă, adaugă farmec toamnei, dar pot face mai mult decât atât. Asortați-le cu o jachetă de piele și blugi, rochii scurte sau lungi, pelerină, blugi skinny, etc.

până la glezne, până la genunchi sau peste genunchi. Ai putea încerca orice fără a te forța prea mult. Alegerea ta este nelimitată.

Cum să-ți asortezi pantofii cu rochia[Sursa foto: freepik]

Gladiatori

Aceștia au evoluat mult de la a fi un accesoriu de modă complicat la un articol de pantofi esențial pentru fiecare persoana. Cele mai bune opțiuni sunt sandalele nude până la gleznă, care se potrivesc cu majoritatea rochiilor.

Termenul „cele mai multe rochii” se referă la o rochie care se încheie cel mai bine lângă gambe. Cele cu snur până la genunchi merg bine cu pantalonii scurți boho și rochii lungi. În plus, dacă ai picioare groase sau mergi cu bretele mai groase, le poți evita.

Cum să-ți asortezi pantofii cu rochia[Sursa foto: freepik]

Balerini

Mocasinii și balerinii nu au nevoie de prezentare, deoarece sunt figuri de cult în costum.

Nu te vor dezamăgi niciodată și se potrivesc cu orice rochie. Puteți alege fie culori potrivite, fie contrastante, iar o nuanță închisă merge cu orice.

Cum să-ți asortezi pantofii cu rochia[Sursa foto: freepik]

Pantofi Slip On 

Pantofii care au fost cândva considerați plictisitori, învechiți și inestetici În plus, toți am fost dovediți greșiți în scurt timp. Când au debutat, chiar și crocșii erau considerați așa. Acestea sunt acum percepute ca fiind elegante, confortabile și urbane. Ai culori vibrante și rapide, care sunt foarte distractive. 

Cum să-ți asortezi pantofii cu rochia[Sursa foto: freepik]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Pantofi de alergare

Antrenorii, sau încălțămintea de alergare, au fost preferate pentru confortul lor, dar acest lucru s-a schimbat acum. Trebuie doar să fii la modă cu ei. Bloggerii de modă spun că culorile rapide și vibrante sunt următorul lucru important. Acestea oferă un aspect excelent pentru aeroport, alergare, plimbări cu prietenii sau aproape orice altceva. Asigurați-vă că culoarea și materialul pantofilor nu sunt identici cu ținuta pe care o porți.

Cum să-ți asortezi pantofii cu rochia[Sursa foto: freepik]

Sandale 

În ultimul timp, acestea au revenit în mod constant. Tălpi groase care te ridică la înălțimea corectă, dar nu te înclină atât de mult ca celelalte tipuri de tocuri. Sunt perfecte pentru fuste din denim, pantaloni scurți și rochii de soare. Acestea vă oferă confortul pantofilor și stilul în același timp.

Cum să-ți asortezi pantofii cu rochia[Sursa foto: freepik]

Pantofi cu toc gros

Deși pot părea o tendință veche, stilul lor „urât-chic” le-a câștigat locul în industria modei. Pentru o atmosferă jucăușă, poartă-le cu o rochie casual din denim și blugi skinny.

pantofi asortati
Cum să-ți asortezi pantofii cu rochia[Sursa foto: freepik]

Pantofi mari

Atunci când doriți să vă declarați la modă, dar în același timp să vă simțiți confortabil, pantoful mare este cea mai bună opțiune. Acești pantofi sunt foarte versatili și merg bine cu blugi, pantaloni tăiați, rochii de vară, fuste midi, pantaloni de costum și chiar lejeri.

Te invitam si maine, pe Kfetele.ro, pentru a descoperi universul nostru de fashion, de la podiumurile de modă globale până la străzile metropolelor, suntem mereu conectați la cele mai recente tendințe.

Cum să-ți asortezi pantofii cu rochia[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

7 greșeli de stil care te fac să arăți mai în vârstă

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies