Deea Maxer a circulat 2 ani cu permisul de conducere expirat! Ce nume are fosta soție a lui Dinu Maxer în certificatul de naștere! „Nume care mi-a fost aprobat prin lege, printr-un dosar făcut.”

Deea Maxer a circulat 2 ani cu permisul de conducere expirat! Ce nume are fosta soție a lui Dinu Maxer în certificatul de naștere!  „Nume care mi-a fost aprobat prin lege, printr-un dosar făcut.”
Deea Maxer a circulat 2 ani cu permisul de conducere expirat! Ce nume are fosta soție a lui Dinu Maxer în certificatul de naștere! „Nume care mi-a fost aprobat prin lege, printr-un dosar făcut.”

Deea Maxer a realizat de abia după 2 ani că are permisul expirat.

Deea Maxer a devenit deja un nume de brand, însă puțini știu că fosta soție a lui Dinu Maxer s-a născut sub denumirea de Andreea Burtan. Cu toate acestea, divorțul de artist a adus cu sine multe schimbări în viața brunetei, printre care și unele schimbări ale documentelor.

Invitată în cadrul podcastului lui Jorge, Deea Maxer a dezvăluit cum este acum trecută în certificatul de naștere și cum a observat că permisul său de conducere expirase de doi ani.

Deea Maxer a circulat 2 ani cu permisul expirat

Citește și: Dinu Maxer, mărturisiri despre diferența de vârstă dintre el și Deea. Ce vârstă aveau, în momentul în care au început relația. „A contat faptul că era minoră.”

Deea Maxer a circulat 2 ani cu permisul de conducere expirat! Ce nume are fosta soție a lui Dinu Maxer în certificatul de naștere
Deea Maxer [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: „Sunt criticată pentru că am avut curajul să ies dintr-o relație în care nu mai credeam.” Deea Maxer, detalii noi despre divorțul de Dinu Maxer. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi?

Artista a dezvăluit că fără să vrea a încălcat legea timp de 2 ani, pentru că a uitat că permisul său de conducere a expirat.

Am circulat cu carnetul expirat 2 ani și eu nu am realizat. Știu clar că am luat permisul când eram însărcinată cu Andreas în 6 luni și apoi Andreas a făcut 12 ani anul trecut și eu am realizat că aveam permisul pe 10 ani și când a făcut fii-miu 10 ani expirase permisul. Știi când am realizat eu? Când a trebuit să îmi schimb permisul după divorț.

Și am zis că trebuie să schimb permisul, să schimb numele de pe permis. Când colo, era expirat de 2 ani. Am circulat și nu m-a oprit nimeni în perioada aia
.”, a povestit bruneta.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Cum este trecută Deea Maxer în certificatul de naștere?

Deea Maxer a circulat 2 ani cu permisul de conducere expirat! Ce nume are fosta soție a lui Dinu Maxer în certificatul de naștere
Deea Maxer [Sursa foto: Instagram]

După divorțul de Dinu, artista a făcut toate procedurile legale de a-și păstra numele de Maxer. Mai mult decât atât, bruneta a devenit Deea Maxer și în certificatul de naștere.

„În momentul de față port numele Deea Maxer. În certificatul de naștere sunt Deea, nu mai sunt Andreea și port numele Deea Maxer în buletin.

Nume care mi-a fost aprobat prin lege, printr-un dosar făcut. Am schimbat chiar și în certificatul de naștere, pentru că trei sferturi din viață am fost numită Deea Maxer, și nu Andreea Burtan, numele meu de fată. După divorț mi-am schimbat numele în numele de fată și apoi mi-am făcut dosar pentru că eu aveam niște spectacole de susținut care erau pe afiș cu numele de scenă, iar contractul pe firmă, mă rog, complicații .”, a povestit Deea Maxer.  



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Catinca Roman s-a confruntat cu depresia după ce tatăl său, Iosif Zilahy, a părăsit această lume! „Am avut o perioadă îngrozitoare. Căderea a fost dramatică.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies