5 bijuterii discrete pentru ținutele elegante

5 bijuterii discrete pentru ținutele elegante
5 bijuterii discrete pentru ținutele elegante

Accesorizarea cu bijuterii a unei ținute elegante necesită un pic de atenție și bun gust, pentru a sublinia outfitul și a-l pune în valoare.

În orice situație, este de preferat să optezi pentru un set de bijuterii discrete, în locul unora de tip statement sau cu volum, care s-ar putea să fie nepotrivite pentru modelul rochiei sau pur și simplu să se potrivească prea puțin cu celelalte piese pe care le porți.

Iată 5 bijuterii discrete și potrivite pentru ținutele elegante:

Cercei stud

Cerceii stud sau cu șurub sunt o alegere inspirată pentru o ținută elegantă. Sunt realizați dintr-un șurub mic din metal prețios, cu o piatră prețioasă sau un model frumos în vârf, care se atașează direct pe lobul urechii. La spate sunt închiși cu un suport de tip fluture. Sunt simpli și eleganți și pot fi purtați la orice fel de îmbrăcăminte. Dacă îți lipsește o astfel de pereche, e timpul să-ți achiziționezi una și vei vedea că în magazinele de specialitate găsești o varietate de produse versatile care te vor scoate din încurcătură în multe situații.

Lanțuri

Un lanț dintr-un metal prețios sau semiprețios - platină, aur, argint -, cu o lucrătură deosebită, va fi întotdeauna o alegere mai inspirată pentru o ținută elegantă decât un colier cu model elaborat sau pietre într-o anumită nuanță. Pentru o astfel de piesă pur și simplu este nevoie să cauți rochia potrivită, pe când cu un lanț drăguț poți alege orice și va arăta bine. În plus, un lanț, indiferent de model, poate fi purtat zilnic, la orice tip de ținută, iar atunci, investiția va fi una pe deplin justificată.

Brățări tenis

Cu un model simplu, dar extrem de elegant, brățara tenis este bijuteria care va completa ideal orice rochie elegantă, indiferent de model, culoare sau lungime. Este realizată dintr-un lanț metalic subțire, făcut din metal prețios, pe care sunt montate pietre prețioase. Inițial, pietrele erau diamante, dar având în vedere popularitatea extrem de mare a acestui model de brățară, au fost create și modele mai accesibile, prin înlocuirea pietrelor. Jucătoarea de tenis Chris Evert a creat faima acestei bijuterii,

pe care a purtat-o chiar și în timpul meciurilor. Înainte era doar o brățară frumoasă și elegantă, dar Chris Evert a făcut-o celebră și astfel a devenit brățară tenis, potrivit Harper's Bazaar.

Inele

La o ținută elegantă poți purta un inel sau cel mult două - câte unul pe o mână. În cazul în care ești logodită sau căsătorită, acesta va fi singurul pe care îl vei purta, dar dacă nu este cazul, atunci optezi pentru un inel cu model asemănător unuia de logodnă ori pentru unul tip bandă, foarte la modă în această perioadă. Inelul tenis - realizat după aceleași principii ca și brățara - este, de asemenea, o opțiune excelentă.

Broșe

Deși broșa este un accesoriu la care apelăm mai rar, una mică și discretă va avea un efect senzațional mai ales în cazul unor ținute elegante, dar simple, de culoare neagră. O astfel de bijuterie are puterea de a transforma o rochie obișnuită, de zi, într-una de seară.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies