Gheorghe Turda, replici acide la adresa lui Constantin Enceanu! Scandalul dintre cei doi folcloriști continuă: „Este un răzvrătit, un needucat, îi cam lipsesc cei șapte ani de acasă.”

Gheorghe Turda, replici acide la adresa lui Constantin Enceanu! Scandalul dintre cei doi folcloriști continuă: „Este un răzvrătit, un needucat, îi cam lipsesc cei șapte ani de acasă.”
Gheorghe Turda, replici acide la adresa lui Constantin Enceanu! Scandalul dintre cei doi folcloriști continuă: „Este un răzvrătit, un needucat, îi cam lipsesc cei șapte ani de acasă.”

Gheorghe Turda îl face praf pe Constantin Enceanu.

De-a lungul carierei sale, Gheorghe Turda a fost implicat în numeroase conflicte, atât cu colegii săi de breaslă, cât și cu alte persoane din showbizul românesc. Astfel, firea sa vulcanică iese mereu la suprafață, iar folcloristul nu se sfiește să spună ceea ce are pe suflet, chiar dacă ulterior va fi judecat.

Gheorghe Turda, un nou atac la adresa lui Constantin Enceanu

Citește și: “Cum să se compare oricine, orice nonvaloare, cu mine! Dacă voce nu ai, studii nu ai, ce cauți pe scenă?” Gheorghe Turda, declarații acide despre alți colegi din lumea artistică

Gheorghe Turda, replici acide la adresa lui Constantin Enceanu! Scandalul dintre cei doi folcloriști continuă
Constantin Enceanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Am vrut să renunț, dar a zis că nu se poate și că va răsări soarele pe strada mea." Cine i-a fost alături lui Constantin Enceanu de-a lungul carierei sale? Artistul se declară împlinit

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

În urmă cu trei ani, între Gheorghe Turda și Constantin Enceanu a izbucnit un adevărat scandal. Se pare că odată cu trecerea timpului lucrurile nu s-au mai domolit, ci din contră, folcloristul lansează un nou atac la adresa colegului său de breaslă.

„Nu mai vorbesc de atunci cu el, nu mai avem nicio treabă unul cu celălalt. Mie nu îmi place să ling, după ce am scuipat o dată.

Asta este replica mea. Nu am să mă răzbun pe cei care mi-au făcut rău, am să îi iert de toate porcăriile care mi-au fost puse în cârcă, dar nu pot însă să și uit. Nu am timp să îi iert pe toți, la câți dușmani am. Am mulți pentru că am făcut școala când trebuie, am un repertoriu bun, am o cultură și un nume de invidiat.”, a declarat cântărețul de muzică populară.

De ce s-au certat Gheorghe Turda și Constantin Enceanu?

Gheorghe Turda, replici acide la adresa lui Constantin Enceanu! Scandalul dintre cei doi folcloriști continuă
Gheorghe Turda[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Reamintim faptul că acest conflict dintre cei doi interpreți de muzică populară este destul de vechi, iar, potrivit spuselor lui Gheorghe Turda, totul a început de la o recepție organizată de un post de televiziune, acolo unde folcloristul a interpretat o doină, iar colegul său de breaslă nu ar fi fost impresionat de talentul său muzical. Constantin Enceanu nu s-ar fi sfiit să arate acest lucru, iar la rândul său, Gheorghe Turda a avut o reacție vehementă.

Să vă spun exact cum au decurs lucrurile în acea zi, cum am fost atras în scandal. După ce s-a încheiat emisiunea de la postul TV, a fost organizată o recepție. Drept mulțumire, le-am propus artiștilor Ionuț Dolănescu, Constantin Enceanu și Maria Cârneci, care se aflau atunci acolo, să interpretăm câte un fragment dintr-un cântec reprezentativ. Eu am ales o doină celebră.(...) Domnului Enceanu nu i-a convenit interpretarea mea, vocea mea belcanto, și a reacționat 'mahalagește', din punctul meu de vedere.

El și amicii lui, de fapt, înregistrau tot. M-au provocat. Aveam un pahar cu apă pe jumătate plin și, ca să-l spăl de toate bârfele care i-au ieșit pe gură, de-a lungul anilor, am aruncat cu apă spre el. Dar nu l-am udat, căci paharul mi-a căzut pe masă, apoi s-a rostogolit pe jos. Nu am mai vorbit cu el, de atunci. Este un răzvrătit, un needucat, după părerea mea îi cam lipsesc cei șapte ani de acasă. ”, a povestit Gheorghe Turda, conform  Viva.ro.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

S-ar căsători Vica Blochina dacă ar da timpul înapoi? Blondina a vorbit despre greșelile din trecut! „La mine perioada aceea a fost ocupată cu un bărbat însurat. Am plătit foarte scump.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies