Obtine cele mai bune oferte la vanzarea catre o casa de amanet!

Obtine cele mai bune oferte la vanzarea catre o casa de amanet!
Obtine cele mai bune oferte la vanzarea catre o casa de amanet!

Sunt multe situațiile în care ai nevoie urgentă de bani și, din păcate, nu ai prea multe opțiune de a face rost de ei rapid.

Să apelezi la rude și la prieteni nu este o soluție, și nici varianta unui împrumut de la bancă sau IFN nu este una bună pentru tine? Atunci, ce părere ai de această soluție, la care au apelat mulți și care s-a dovedit a fi una pe placul lor: apelarea la o casă de amanet.

Poți amaneta aproape orice, chiar și telefonul

Dacă la început casele de amanet preferau bijuteriile, acum lucrurile s-au schimbat enorm. Poți amaneta aproape orice, inclusiv produsele electronice și electrocasnice, opere de artă, ceasuri de lux, chiar și autoturismul personal.

Și, atunci când suma de care ai nevoie nu este una exagerat de mare, dar nu ai nicio altă soluție pentru a face rost de ea, atunci poți profita de telefonul tău mobil pentru a obține banii doriți.

Da, nu am exagerat cu nimic, chiar și smartphone-urile pot fi aduse la amanet. Și, trebuie să recunoaștem, din ce în ce mai multe persoane apelează la această soluție deoarece este o metodă rapidă de a primi bani, unii care nu sunt chiar puțini.

Să amanetez sau să vând telefonul?

Atunci când te gândești să apelezi la o casă de amanet pentru a obține o anumită sumă pe telefonul tău, te gândești care ar fi și varianta cea mai bună pentru tine, să îl lași garanție sau pur și simplu să îl vinzi? Pentru a-ți fi mai ușor, avem câteva detalii despre fiecare operațiune în parte.

Amanetarea ca si proces...

În cazul în care se amanetează un telefon mobil, specialiștii de la casa de amanet vor trece la verificarea dispozitivului. Se va ține cont de model, an de fabricație, gradul de uzură și prețul de pe piață.

De obicei, în cazul amanetării, vei primi undeva la 40 – 60% din valoarea acestuia. Dacă ești mulțumit cu ceea ce ți se propune, vei încheia un contract, a cărui durată este cuprinsă între 5 și 30 de zile, cu posibilitate de prelungire.

În cazul în care nu respecți cele menționate în contract, riști să îți pierzi telefonul...

Vânzarea si cumpararea de obiecte

Mult mai simplă este vinderea telefonului către o casă de amanet Bucuresti, precum AGS, deoarece întreaga tranzacție va dura foarte puțin și tu vei primi rapid banii. Va trebui să oferi informații despre modelul telefonului, dacă este sau nu blocat într-o anume rețea, care este capacitatea telefonului.

Evident, este nevoie să ștergi toate datele și fișierele personale din memoria telefonului. Dacă la cumpărarea lui ai primit și unele accesorii, precum căști, cabluri, încărcător, manual de utilizare, vino și cu acestea, pentru că vei primi mai mulți bani. O factură de achiziție, și eventual și un certificate de garanție îți mai aduc niște bani în plus.

Cum să obții un preț mai bun pentru telefon la casa de amanet

Dacă stai și te gândești, durează mai mult până te decizi să vii la casa de amanet și să îți pregătești telefonul mobil pentru evaluare decât încheierea contractului și primirea banilor.

Vei avea parte de o evaluare corectă, și de aceea această metodă este mai bună decât să încerci să pui anunțuri pe diferite site-uri, unde poți risca să te păcălești chiar grav. Mai bine hai să vedem cum poți obține o sumă cât mai mare pe telefonul tău de la angajații unei case de amanet.

Brandul contează!

Indiferent dacă amanetezi sau vinzi, se va ține cont de brand, model, an de fabricație, starea în care se află, cererea pentru respectivul model, prezența sau absența componentelor și a accesoriilor.

Este de la sine înțeles că atunci când ai bifate toate punctele de pe listă vei primi o sumă mai mult decât generoasă.

Caracteristici tehnice

Chiar dacă smartphone-ul tău va trece printr-un proces de evaluare, asta nu înseamnă că nu este important să știi să îți vinzi marfa bine, cum se spune.

Așadar, oferă cât mai multe informații, caracteristici tehnice, cum ar fi spațiul de stocare, detalii despre camera foto și video, dar și multe altele. Orice amănunt contează.

Starea în care se află

Un telefon mobil bine întreținut, care funcționează bine, va fi evaluat la o sumă mai pe placul tău. Asta nu înseamnă că celelalte nu au nicio șansă, doar că, destul de probabil, suma nu va fi atât de generoasă pe cât sperai. Prin urmare, ai grijă și la acest aspect.

Salvează-ți toate datele personale, și apoi șterge tot

Pentru a nu risca unele surprize neplăcute, înainte de a te prezenta cu telefonul mobil la o casă de amanet, salvează-ți toate fișierele importante și apoi, șterge tot.

Alege mereu profesioniștii

Chiar dacă multe case de amanet oferă varianta de a cumpăra sau a primi drept garanție telefoane mobile, pentru o anumită sumă de bani, cel mai bine este să apelezi întotdeauna la profesioniști.

Noroc ca cei de la AGS pot fi gasiti in mai multe locatii astfel incat sa mergi mereu la sigur. Evaluarea produsului tău va fi una corectă, și tot la fel va fi și suma care ți se va oferi. De asemenea, contractul pe care îl vei încheia va fi unul pe care sunt trecute toate datele, drepturile și obligațiile.

Nu mai aștepta să treacă inutil timpul. Obține chiar acum banii de care ai nevoie, rapid, și fără complicații. Nimeni nu trebuie să știe de problema ta, dacă nu îți dorești asta, iar la o casă de amanet profesionistă ai parte și de confidențialitate.

Vino chiar acum și nu mai aștepta, pentru că riști ca problema să se complice!



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies