Cum și-a cunoscut Lidia Vadim Tudor partenerul de viață? Ce a atras-o pe Lidia la respectivul bărbat „Simt nevoia că bărbatul de lângă mine să fie ca tata.”

Cum și-a cunoscut Lidia Vadim Tudor partenerul de viață? Ce a atras-o pe Lidia la respectivul bărbat  „Simt nevoia că bărbatul de lângă mine să fie ca tata.”
Cum și-a cunoscut Lidia Vadim Tudor partenerul de viață? Ce a atras-o pe Lidia la respectivul bărbat „Simt nevoia că bărbatul de lângă mine să fie ca tata.”

Lidia Vadim Tudor a vorbit despre partenerul de viață.

Lidia Vadim Tudor nu a putut să treacă peste pierderea tatălui ei, iar o perioadă de timp, după moartea lui, a uitat să mai aibă grijă de ea și a recunoscut că a intrat într-o stare pe care o înțelegea cu greu.

Unde și-a cunoscut Lidia Vadim Tudor partenerul de viață

Citește și: Cum l-a descris Lidia Vadim Tudor pe tatăl ei și cum reacționa la anumite apariții televizate ale acestuia. „El credea orice. Era foarte naiv, era ca un copil.”

Lidia Vadim Tudor
Lidia Vadim Tudor[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Doina Vadim Tudor, confesiuni despre infidelitățile lui Corneliu Vadim Tudor. De ce nu avea acesta niciodată bani la el: „Cred că mă înșela, dar a negat.”

Invitată în cadrul podcastului Povești de film cu Mara Bănică, Lidia Vadim Tudor a vorbit despre momentul în care l-a cunoscut pe actualul ei partener de viață, în momentul în care acesta a bătut la

ușa casei lor pentru a cumpăra cărți vechi. I se pare că seamănă foarte mult cu tatăl ei, deoarece îi plac cam aceleași lucruri și este pasionat de istorie, iar ea și-ar dori un bărbat la fel de protector lângă ea, ca părintele pe care l-a pierdut. „Noi n-am fost crescute în spiritul ăsta de pițipoance. Ieșeam, aveam libertatea, dar după ce a murit tata, nu, pentru că eu am picat într-o stare foarte rea, în care nu mâncam, nu dormeam, umblam de nebună să rezolv toate cele.
Nu aveam eu timp de mine. Mă mai scoteau fetele pe la mall, pe nu știu unde. Eu nu m-am ocupat de mine decât din urmă cu doi ani de când cu relația. Pe iubitul meu l-am cunoscut când a venit la noi acasă să cumpere cărți. A bătut la ușă și a zis că vrea să cumpere cărți vechi: „sunt anticar, am auzit că dumneavoastră aveți cărți aici”, așa l-am cunoscut.
De doi ani. Mi-a plăcut exact chestia asta, că și el e pasionat de aproximativ aceleași lucruri de care era pasionat și tata. Și că știe istorie, din registrul acesta seamănă cu el. Oricum, simt nevoia că bărbatul de lângă mine să fie ca tata, protector, să știu că am pe cine să mă bazez, să semene cu tata.”
, a spus Lidia Vadim Tudor.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Care este diferența de vârstă dintre Lidia și partenerul ei de viață

Corneliu Vadim Tudor
Corneliu Vadim Tudor[Sursa foto: Captură Video]

Cât despre diferența de vârstă, partenerul ei de viață este mai mare cu 10 ani decât ea, însă nu simte acest lucru. Nu știe dacă i-ar fi plăcut tatălui ei, deoarece nu a fost niciodată pusă în situația de a-i prezenta pe cineva acasă, dar de fiecare dată când are de făcut o alegere, atât ea, cât și sora ei, se gândesc dacă tatăl lor ar fi fost de acord și ce anume ar fi spus despre acea situație. 

„Sunt peste 10 ani, dar nu-i simt. (nr. Diferență de vârstă). Eu cred că da. (nr. Dacă l-ar fi plăcut Vadim). Nu am avut experiența asta cu el și nu știu ce om i-ar fi plăcut, nu i-am prezentat niciodată pe nimeni nici eu, nici sora mea, dar dacă stăm să ne gândim, în alegerile pe care le facem, ne întrebăm dacă tatălui i-ar fi plăcut, ce ar fi spus, adică nu ne aruncăm niciodată cu capul înainte sau la ce ar fi zis, dacă i-ar fi plăcut.”,
a mai povestit Lidia Vadim Tudor.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Doina Vadim Tudor, despre începutul poveștii de iubire dintre ea și Corneliu Vadim Tudor! „A fost dragoste la prima vedere. Am crezut că e un fustangiu.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies