Stela Enache, despre relațiile actuale dintre părinți și copii. Cum a fost legătura ei cu familia. „Tatăl meu a plecat de la Reșița la Constanța să cumpere niște portocale pentru mine.”

Stela Enache, despre relațiile actuale dintre părinți și copii. Cum a fost legătura ei cu familia. „Tatăl meu a plecat de la Reșița la Constanța să cumpere niște portocale pentru mine.”
Stela Enache, despre relațiile actuale dintre părinți și copii. Cum a fost legătura ei cu familia. „Tatăl meu a plecat de la Reșița la Constanța să cumpere niște portocale pentru mine.”

Stela Enache a vorbit despre legăturile dintre copii și părinți în zilele noastre.

Relațiile dintre părinte și copil cu siguranță au început să se schimbe odată cu trecerea timpului, iar acest lucru poate fi din cauza și faptului că au apărut anumite priorități în cadrul familiei. Stela Enache a vorbit, în cadrul unui podcastului realizat de Intervievista, cum i se par că sunt relațiile adolescenților cu părinții în zilele noastre și ce anume era diferit când aceasta a trăit perioada adolescenței.

Chiar dacă nu avea foarte multe lucruri, familia era implicată în partea emoțională a copiilor, iar un lucru pe care și-l amintește făcut de tatăl ei este ca mers din Reșița până în Constanța doar pentru a-i cumpăra portocale, la dorința acesteia.  „Ce am observat acum. Copiii nu mai ascultă sfaturile părinților, mai degrabă ascultă de niște colegi, ce mai văd ei pe telefon sau la computer. Mi-aș dori să fie și acum această relație între părinte și copil sau mai degrabă între copil și părinte, că părintele rămâne părinte.
Și această goană cu să fie bine copilului, să ne fie bine nouă e tot această goană după bani și nu mai sunt acele legături strânse, sufletești, care ar trebui să fie între părinte și copil. Noi n-am avut nu știu ce. Știu că tatăl meu a plecat de la Reșița la Constanța să cumpere niște portocale pentru mine.”,
a spus Stela Enache.

Ce spune Stela Enache despre perioada liceului și cum se caracteriza la acea vreme

Citește și: „După el nu încape nimeni. Nu spunea vorbe mărețe, dar faptele vorbeau!” De ce nu s-a recăsătorit Stela Enache după căsnicia cu regretatul soț, Florin Bogardo

Stela Enache
Stela Enache[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: „Nu rămâne nimeni pe pământ. Contează foarte mult legătura ta cu Dumnezeu! Dacă Îi ceri ajutorul, nu te va lăsa niciodată.” Stela Enache, declarații neașteptate, la 73 de ani!

Stela Enache a vorbit, în urmă cu ceva timp, în cadrul unui alt interviu, despre cum a fost perioada liceului pentru ea și ce anume conta cel mai mult în acea perioadă.  „Ani de liceu este despre cum erau elevii atunci. Noi căutam frumosul și moralul. Acum totul este pe dos. Cred că se cântă încă pentru că… până la urmă sunt cei mai frumoși ani, indiferent cum au fost făcuți.

Perioada liceului este practic cea în care nu ai nicio problemă, visezi cai verzi pe pereți și ți se aduce totul pe tavă acasă. Părinții alergă ca să facă rost de bani, ca să o duci tu bine iar tu ce trebuia să faci… eventual să înveți și să fii în trend”, a mărturisit Stela Enache.

Citește și: Top 11 cele mai bune filme lansate în anul 2024, conform IMDb! Genuri variate pentru toți cinefilii- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Stela Enache
Stela Enache[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

„O făcătură de niște oameni care nu au nimic de spus, decât să-i învețe la rău. Noi am avut influenceri din cărți și învățam din cărți.” Stela Enache îl critică dur pe Dorian Popa

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

3 motive pentru care cafeaua poate fi un aliat în dieta ta de slăbire

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies