Ce făcea Adela Popescu când era mică pentru a-i cuceri pe cei din jur cu vocea ei? „Așa l-am cucerit pe Mihai Constantinescu, săracul.”

Ce făcea Adela Popescu când era mică  pentru a-i cuceri pe cei din jur cu vocea ei? „Așa l-am cucerit pe Mihai Constantinescu, săracul.”
Ce făcea Adela Popescu când era mică pentru a-i cuceri pe cei din jur cu vocea ei? „Așa l-am cucerit pe Mihai Constantinescu, săracul.”

Adela Popescu a vorbit despre cum a încercat să se facă remarcată atunci când era mică, pentru a încânta cu vocea ei.

Adela Popescu nu mai are nevoie de nicio prezentare în zilele noastre, deoarece are o carieră de succes în lumea televiziunii, a jucat în numeroase seriale TV, iar în muzică a ajuns acolo unde și-a dorit. Cu toate acestea, drumul ei până a ajunge cunoscută a fost unul destul de greu, însă a muncit de fiecare dată pentru a obține ceea ce și-a dorit. Așa cum a povestit în cadrul podcastului Fain&Simplu cu Mihai Morar, aceasta mergea pe la spectacole, urmărindu-i pe cântăreții faimoși de la acea vreme, unde se ruga să o asculte cum cântă pentru a-i

da o șansă. Așa a ajuns să îl cucerească și pe Mihai Constantinescu, din spusele ei. „Eu am simțit și simțeam când eram mică, că dacă apar într-un loc, atunci sigur ceva se va schimba, că eu cu siguranță mă voi remarca. Mă duceam la săracii cântăreți de la acea vreme, îi urmăream pe la spectacole și le spuneam „nu vreți să mă auziți cântând?” „Nu, că nu avem timp.”
„Credeți-mă, nu știți ce pierdeți.” Eu spuneam asta despre mine și chiar a funcționat. Așa l-am cucerit pe Mihai Constantinescu, săracul. N-a mai scăpat de mine până nu m-a ascultat. Mi s-a născut din faptul că mie nu mi s-a spus „mamă, trebuie să mergi la festivalul Article nu știu care”, că „trebuie să ai nota nu știu care”, „mamă, trebuie să mănânci, să dormi”. Eu nu am auzit asta.
Nu am auzit „mamă, trebuie!”
, a povestit Adela Popescu.

Ce sfat important a primit Adela Popescu de la mama ei

Citește și: Adela Popescu a vorbit deschis despre decizia de a-și face casă la Șușani. Plănuiește actrița să se mute de tot de la București: „Eu cred că viața copiilor în București este sterilă.”

Adela Popescu
Adela Popescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Adela Popescu, despre relația dintre copiii ei și bunici. Cât lasă vedeta bunicii să se implice în viața copiilor săi: „Mi se pare că relația copiilor cu bunicii trebuie să fie independentă.”

În cadrul unui alt interviu, Adela Popescu a vorbit despre un lucru important pe care l-a învățat de la mama ei.

Pe mine mă poți face fericită foarte ușor. Mama mi-a și zis: Femeia trebuie să nu se mulțumească ușor și cu puțin. Mie orice îmi aducea Radu era bine. Mie Radu mi-a adus 3 ani același parfum, despre care i-am spus că nu îmi place și 3 ani mi l-a adus pe același. Bine, i-am spus că nu îmi place a treia oară, dar trebuia să vadă că sticlele sunt pline.
Mama mi-a spus: Dacă tu spui că îți plac lalelele mov, care se găsesc doar în Norvegia, bărbatului îi va plăcea această cursă pentru a-i face rost de lalelele mov. Se va simți el bine. Cumva are sens ce spune, dar eu nu sunt așa. Pe mine chiar mă poți face fericită foarte ușor
.”, a mai povestit vedeta.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Adela Popescu
Adela Popescu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Adela Popescu, despre relația dintre copiii ei și bunici! Cât lasă vedeta bunicii să se implice în viața copiilor săi: „Mi se pare că relația copiilor cu bunicii trebuie să fie independentă.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies