Cine este Ecaterina Ladin. „Mi-am petrecut copilăria la multe greve. Ne luau părinții cu ei, să ne pună scut, să nu vină Poliția peste ei.”

Cine este Ecaterina Ladin. „Mi-am petrecut copilăria la multe greve. Ne luau părinții cu ei, să ne pună scut, să nu vină Poliția peste ei.”
Cine este Ecaterina Ladin

Află din rândurile de mai jos tot ce trebuie să știi despre Ecaterina Ladin!

Ecaterina Ladin, în vârstă de 41 de ani, este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite actrițe din țara noastră.

Ce studii are Ecaterina Ladin

Cine este Ecaterina Ladin[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Fratele meu avea un utilaj și m-a întrebat dacă nu vreau să fac o afacere, să nu mai aibă grija mea că nu muncesc.” Ecaterina Ladin, despre cum a reușit să bună bazele propriei sale afaceri

Aceasta s-a născut în Republica Moldova și s-a făcut remarcată în industria divertismentului cu ajutorul talentului ei actoricesc. La 16 ani, Ecaterina Ladin era deja studentă la Institutul de Arte din Moldova. Ulterior, vedeta a studiat la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică "I.L. Caragiale".

Copilărie Ecaterina Ladin

Cine este Ecaterina Ladin[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ecaterina Ladin a născut un băiețel

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Ecaterina Ladin și-a împărtășit amintirile despre copilăria ei petrecută în Chișinău, într-o perioadă dificilă și tulbure. Ea povestește că acele vremuri erau caracterizate de o atmosferă tensionată, în care oamenii nu erau prea fericiți. Deși era prea mică pentru a înțelege toate detaliile, își amintește clar că toată situația se învârtea în jurul identității ei.

Actrița a mărturisit că țara era împărțită în două: unii doreau să rămână români, în timp ce alții aspirau să devină ruși.

Aceasta a povestit că familia ei făcea parte din prima categorie. Copilăria ei a fost marcată de numeroase greve, la care părinții o luau cu ei pentru a servi ca un fel de scut împotriva intervențiilor poliției.

”Acum știu mai mulți că sunt moldoveancă și, da, perioada când m-am născut și am copilărit la Chișinău a fost una destul de ciudată. Nu înțelegeam eu prea multe, dar știu că oamenii nu erau prea fericiți.

Tot ce îmi aduc aminte din copilărie e legat de identitatea noastră. S-a împărțit țara în două: unii voiau să rămână români, alții voiau să devină ruși. Noi făceam parte din prima categorie. Mi-am petrecut copilăria la multe greve. Ne luau părinții cu ei, să ne pună scut, să nu vină Poliția peste ei. Noi ne jucam pe jos și ei strigau: „Jos Mafia!. Parcă îi aud. Nu mi-a plăcut niciodată politica, pentru că nu are legătură cu arta și frumosul.
De asta, nici rusă nu am învățat, cât am fost la Chișinău. Mult mai târziu, la București, am învățat din filmele pe care le-am urmărit”
, a povestit Ecaterina Ladin pentru Viva.

Cine este Ecaterina Ladin[Sursa foto: Instagram]

Viața amoroasă a Ecaterinei Ladin

Cine este Ecaterina Ladin[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Ecaterina Ladin trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un om de afaceri din Republica Moldova, Laurențiu Ladin. Din rodul iubirii celor doi, au apărut pe lume trei băieți. În cadrul unui interviu, actrița a făcut mărturisiri inedite despre momentul în care s-a cunoscut cu soțul ei.

„El era în gașca de basarabeni a noastră, l-am cunoscut acolo, i-am fost angajată o vară, fiindcă el a avut niște afaceri la mare și am fost angajată cumva.

Eu nu aveam ce să fac în perioada aia și i-am cerut ajutorul, mai ales că știam și contabilitate. Am lucrat la el și de acolo el m-a descoperit pe mine. Eu nu mi-am permis să mă gândesc mai sus de atât, pentru că el era șeful meu și îl vedeam exact ca domnul Laurențiu. S-a terminat această colaborare și am început să filmez pentru un cunoscut serial. Într-o zi m-a sunat să mergem la film. M-am mirat așa, dar am zis să merg. După a urmat 1 martie și atunci a fost ca și cum întâlnirea noastră de cuplu”, a declarat Ecaterina Ladin în urmă cu mai mult timp.

Cum i-au schimbat viața copiii Ecaterinei Ladin

Cine este Ecaterina Ladin[Sursa foto: Instagram]

În cadrul unui alt interviu, Ecaterina Ladin a menționat că indiferent dacă ești mamă pentru prima sau a treia oară, provocările sunt mereu noi și diferite. Fiecare copil are personalitatea sa, iar aceasta menționează că și ea a trecut prin schimbări semnificative în ultimii nouă ani, de când a născut pentru prima dată. Actrița a împărtășit că se simte copleșită de anumite situații și că, deși își dorește să fie totul bine pentru toată lumea, uneori îi este greu să le acorde celor din jur atenția necesară.

„Indiferent că ești mamă pentru prima oară sau pentru a treia oară, provocările sunt mereu noi și diferite. Fiecare copil este în felul său și nici eu nu mai sunt cea care eram acum 9 ani, când am născut prima dată. O iei razna când te depășesc anumite situații. Eu îmi doresc să fie bine toată lumea și am perioade când nu le pot da celor din jurul meu atenția dorită. Sau îmi propun să fac anumite lucruri, într-o zi, și nu apuc să fac, poate, nici jumătate. Ei, cum să nu te frustreze? Copiii mei au nevoi diferite, pentru că vârstele lor o cer. De asta i-am cerut ajutorul lui Laurențiu. Și l-am primit. Acum, suntem amândoi depășiți de situație. (râde) Cred că e doar o perioadă și lucrurile se vor așeza, la un moment dat. Nu știu când și încerc să nu mă mai concentrez pe asta. Le iau pe toate așa cum vin și îmi doresc să fiu eu mai zen. Nu garantez că o să-mi iasă, dar măcar încerc.”, a declarat Ecaterina Ladin pentru ELLE.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Ecaterina Ladin a născut un băiețel

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies