Andreea din Casa Iubirii, în lacrimi din cauza aspectului fizic. Fetele o consolează și îi oferă sfaturi cu privire la oamenii din jur. „Nu e vina mea că arăt așa.”

Andreea din Casa Iubirii, în lacrimi din cauza aspectului fizic. Fetele o consolează și îi oferă sfaturi cu privire la oamenii din jur. „Nu e vina mea că arăt așa.”
Andreea din Casa Iubirii, în lacrimi din cauza aspectului fizic. Fetele o consolează și îi oferă sfaturi cu privire la oamenii din jur. „Nu e vina mea că arăt așa.”

Andreea din Casa Iubirii este în lacrimi, din cauza faptului că cineva a atins o coardă sensibilă asupra aspectului fizic.

Andreea din Casa Iubirii s-a izbit de niște stereotipuri în momentul în care a pășit alături de concurenți, deoarece ea niciodată nu s-a simțit confortabil cu felul în care arată și nu a pus preț pe formele pe care o femeie ar trebui să le aibă. Aceasta a izbucnit în lacrimi din cauza aspectului fizic, iar Bianca și Roberta încearcă să o sprijine și să fie alături de ea spunând că aceste tipare sunt căutată de băieți în zilele noastre și că este o femeie frumoasă, dar nu dorește să vadă acest lucru

Andreea: Nu știu, cred că a fost chestia că nu îmi plăcea nici mie cum arătam, am spus că am chestia, după ce că eu nu mă simt confortabil, a apăsat butonul. Așa nu mă interesează ce zice omul de mine. Doamne ferește, am considerat ce am crezut eu că am în comun. Nu e vina mea că arăt așa.

Bianca: De asta sunt atrași, de aspectul fizic.

Roberta: Cum adică arăți așa? Ești foarte frumoasă! Tu te vezi?

Bianca: Tu trebuie să înțelegi că ceea ce vedem noi acum în lume, același tipar, sânii, fund și așa, nu e ăla.

De ce a izbucnit în lacrimi Andreea și ce anume a făcut-o să se simtă prost

Citește și: Ștefania își dorește o familie, chiar dacă are doar 19 ani. Ce mărturisiri i-a făcut lui Cosmin. „Eu cred că am trăit tot ce am vrut, toate chestiile posibile am cunoscut.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Andreea
Andreea[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: S-a îndrăgostit Julia de Robi? De ce nu vrea acesta să se apropie de ea și vrea să rămână doar prieteni. „Mi-e frică să nu o dezamăgesc.”

Andreea a  plâns din cauza faptului că oamenii pun preț mai mult pe corp, pe lângă alte aspecte importante, iar fetele încearcă să o susțină și să o încurajeze să se uite în oglindă pentru a vedea într-adevăr cât de frumoasă este ea.

Andreea: Mi-e ciudă așa în general, nu în contextul acesta. Nu îi judec pe oameni, Doamne ferește.

Bianca: Cine pune preț?

Andreea: Oamenii, în general.

Roberta: Oamenii înseamnă că nu sunt pentru tine. Sunt oameni care sunt pentru tine și oameni care nu sunt pentru tine.

Andreea Casa Iubirii
Andreea Casa Iubirii[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Discuție aprinsă între Virginia și Robi, după remarca lui Robi din timpul relației cu ea. „Nu o compari pe gagică-ta cu alta și mai și spui că aia arată mai bine. Tu ești zdravăn?”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies