Virginia l-a chemat pe Sebastian în Camera Roșie! Ce și-au spus cei doi? „Am zis să ne cunoaștem, nu în sens amoros, nu te speria.”

Virginia l-a chemat pe Sebastian în Camera Roșie! Ce și-au spus cei doi? „Am zis să ne cunoaștem, nu în sens amoros, nu te speria.”
Virginia l-a chemat pe Sebastian în Camera Roșie! Ce și-au spus cei doi? „Am zis să ne cunoaștem, nu în sens amoros, nu te speria.”

Virginia și Sebastian au ajuns în Camera Roșie.

Sebastian a fost luat prin surprindere, la fel și Roberta, din privirile ei, după ce Virginia a ales să îl cheme pe Sebastian în Camera Roșie, însă a ținut să precizeze încă de la început că nu își dorește să-l cunoască cu scop  amoros, ci doar vrea să aibă o discuție cu el, fiind băiatul nou din casă. A înțeles că și-a arătat interesul spre Roberta și nu și-ar dori ca ea să creadă că a făcut acest gest intenționat și să o deranjeze cu ceva.

Sebastian a spus că se aștepta să fie chemat în Camera Roșie de cel puțin două, trei fete, printre care și Roberta, însă nu s-a așteptat nicio clipă la Virginia.

Virginia: Știu că ești axat pe Roberta, nu te-am chemat în scopuri amoroase, dar, având în vedere că ești băiat nou, am zis să ne cunoaștem, nu în sens amoros, nu te speria.

Sebastian: Am înțeles. Da, mulțumesc, apreciez chestia asta. Înțeleg și ce ai spus că sunt axat pe Roberta. Când am intrat în casă, nu m-am pronunțat către cineva, ce am simțit, am făcut.

Virginia: Da, e normal. Nu e nimic rău în asta.

Sebastian: Ce am simțit, aia am făcut și am zis, doar că mă așteptam, asta am spus și acum cu băieții, că mă aștept să am 2-3 camere.

Virginia: Da? La cine te așteptai să te mai cheme?

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Sebastian: Nu știu sigur. Roberta sigur, doar că la tine nu mă așteptam, sincer.

Virginia nu vrea să lase loc de interpetare cu chemarea în Camera Roșie

Citește și: Ștefania își dorește o familie, chiar dacă are doar 19 ani. Ce mărturisiri i-a făcut lui Cosmin. „Eu cred că am trăit tot ce am vrut, toate chestiile posibile am cunoscut.”

Virginia
Virginia[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Ce a simțit Roberta după ce Sebastian a pupat-o cu forța? Declarațiile surprinzătoare ale tinerei „Pe mine mă șochează asta.”

Sebastian a mărturisit că fetele ar avea ceva cu Roberta, iar Virginia ținut să spună că în momentul în care o fată are ceva cu tine nu este nimic, însă ar trebui să-și pună un semn de întrebare, deoarece toate fetele din casă au avut conflicte cu ea.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Virginia:   Nu vreau să se interpreteze greșit, nici din partea Robertei, să nu creadă că te-am chemat intenționat că am ceva cu ea. Eu nu am nimic cu ea.

Sebastian: Am observat că majoritatea din voi aveți ceva cu ea.

Virginia: Aici ar trebui să își pună un semn de întrebare.

Dacă un om are ceva cu ea, ok. Dar dacă 5, 6 câte suntem?

Virginia și Sebastian
Virginia și Sebastian[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Andreea din Casa Iubirii, în lacrimi din cauza aspectului fizic. Fetele o consolează și îi oferă sfaturi cu privire la oamenii din jur. „Nu e vina mea că arăt așa.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies