Care este stilul de viață al Monicăi Anghel și cum reușește să își mențină silueta de invidiat. „Când mă opresc în benzinărie, știu clar ce să îmi cumpăr. Mă simt foarte bine.”

Care este stilul de viață al Monicăi Anghel și cum reușește să își mențină silueta de invidiat. „Când mă opresc în benzinărie, știu clar ce să îmi cumpăr. Mă simt foarte bine.”
Care este stilul de viață al Monicăi Anghel și cum reușește să își mențină silueta de invidiat. „Când mă opresc în benzinărie, știu clar ce să îmi cumpăr. Mă simt foarte bine.”

Monica Anghel a vorbit despre cum reușește să se mențină în formă și care este stilul ei de viață din prezent.

Monica Anghel, cunoscuta  și îndrăgita interpretă de muzică ușoară, arată mai bine ca niciodată, din spusele ei, asta după ce a reușit treptat să scape de câteva kilograme în plus până să ajungă  la corpul de invidiat. Invitată în emisiunea Exclusiv VIP cu Cristi Brancu, artista a mărturisit care este stilul ei de viață din prezent și cum nu se înfometează și nici nu face abstracție de la carne. 

„Am învățat, când mă opresc în benzinărie, știu clar ce să îmi cumpăr, respectiv un kefir, un fresh dacă vreau ceva dulce. Desigur că nu e sănătos pentru că e un concentrat acolo de fructoză, dar aia se întâmplă foarte, foarte rar.”, a mărturisit Monica Anghel.

Ce a învățat Monica Anghel de la nutriționista ei

Citește și: Câte mese mănâncă Monica Anghel pe zi? Artista a vorbit despre ce își cumpără de la benzinărie atunci când este pe drumuri: „Carnea de porc este foarte sănătoasă, nu are grăsimi ascunse.”

Monica Anghel
Monica Anghel[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: „A stat imobilizat două luni. A fost o perioadă foarte grea!” Monica Anghel, noi detalii despre starea de sănătate a fiului său! Cum se simte Aviv, după ce a fost operat la picior

Artista  este foarte bine organizată, iar în momentul în care ajunge într-o benzinărie sau într-un magazin, știe exact ce își dorește să-și cumpere.

Tot parcursul ei până în prezent a fost călăuzit de nutriționista ei, cu care colaborează de patru ani, care a reușit să îi explice niște lucruri pe care să le înțeleagă cu privire la corpul ei. Mănâncă, de regulă, de două ori pe zi, însă există și zile când se alimentează o singură dată. Cât despre pâine, nu a scos-o de tot din alimentație.  Mă simt foarte bine. Carne mănânc sau dacă merg undeva la o petrecere.
Carnea de porc e foarte sănătoasă și nu are grăsimi ascunse așa cum are carnea de vită, spre exemplu. Mănânc o salată mare, nu o sălătuță. Mai mănânc și pâine, dar foarte rar, adică o dată la câteva luni. Sunt zile în care mănânc o dată pe zi, dar în rest de două ori pe zi. Am învățat chestia asta de la nutriționista mea. Mi-a explicat niște lucruri reale. Mi-a zis „Măi, gândește-te, noi, când am apărut pe pământul ăsta, aveam așa mâncare la discreție cum avem acum? Nu.”
Trebuia să alergi o săptămână sau o lună. Dar noi acum stăm în mașină, pe canapea, stăm acolo, stăm dincolo, nu stăteam atâta.”
, a povestit Monica Anghel în cadrul emisiunii.

Citește și: VIDEO| Cunoașterea dintre Robi și Teodora e pe cale să se termine?! „Dacă nu interveneau apropiații tăi...”. Aflați răspunsul în noul episod din „Casa iubirii” de vineri, 20 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Monica Anghel
Monica Anghel[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

„Nu este ușor! Fac încă eforturi să mă mențin. Am început să slăbesc în urmă cu 7 ani.” Monica Anghel, despre eforturile pe care le-a făcut pentru a ajunge la silueta dorită

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

3 motive pentru care cafeaua poate fi un aliat în dieta ta de slăbire

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies