Sebastian și-a stăpânit cu greu lacrimile și este copleșit de situația cu Roberta din casă. „De cine mi-a fost drag mult în viața asta n-am avut parte.”

Sebastian și-a stăpânit cu greu lacrimile și este copleșit de situația cu Roberta din casă. „De cine mi-a fost drag mult în viața asta n-am avut parte.”
Sebastian și-a stăpânit cu greu lacrimile și este copleșit de situația cu Roberta din casă. „De cine mi-a fost drag mult în viața asta n-am avut parte.”

Roberta a ieșit în lacrimi din casă, iar Sebastian e copleșit de cele întâmplate cu ea.

Sebastian a intrat în Casa Iubirii pentru a o cunoaște pe Roberta, însă în momentul în care a ajuns în casă, și-a dat seama că relația dintre ea și fete nu este una tocmai bună. Roberta ai ieșit în timpul emisiunii plângând, iar Sebastian a reușit cu greu să își  stăpânească lacrimile în situația în care a văzut-o pe cea la care ține.

Sebastian: Eu am vrut să rezum faptul că de cine mi-a fost drag mult în viața asta n-am avut parte.

Andreea Mantea: Dar a pățit ceva?

Sebastian: Nu a pățit nimic, dar efectiv văd chestia asta așa, că e încolțită de peste tot.

Andreea Mantea: Sebastian, tu ai intrat aici în această casă într-un moment în care ea nu se înțelegea bine cu fetele, nici ea cu ele, nici fetele cu ea.

Dacă fetele au ajuns să nu se mai înțeleagă cu ea, n-au ajuns să nu se mai înțeleagă cu ea din nimic.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Sebastian: Am înțeles chestia asta că nu sunt bătut în cap, vă dați seama că am realizat niște lucruri.

Andreea Mantea a încercat să îi explice motivul pentru care fetele nu se înțeleg

Citește și: Fetele din Casa Iubirii discută despre nepotrivirea dintre Bianca și Bogdan: „Eu o văd pe Bianca altfel. O văd lângă un bărbat martur.”

Roberta
Roberta[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Robi și Virginia, din nou în Camera Roșie. Ce au avut cei doi foști parteneri să își spună? "Mă vrei înapoi sau...?”

Citește și: Bianca îl vrea pe Gagea eliminat din Casa Iubirii: „Să-mi dea și bani de motorină” Ce s-a întâmplat în gală- kanald.ro

Citește și: „Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului- stirilekanald.ro

Andreea Mantea a încercat să explice faptul că ceea ce s-a întâmplat între fete nu a pornit de nicăieri și că ele înainte erau chiar prietene foarte bune și nu făceau nimic una fără cealaltă, se îmbrăcau la fel și stătea tot timpul în aceeași cameră. Prezentatoarea TV a încerca să-i spună că nu s-a ajuns aici din nimic, iar  Sebastian a adăugat și el că a realizat aceste lucruri.

Andreea Mantea a mai ținut să spună că în momentul în care două persoane au plăcut același băiat, a început și conflictul și i-a sugerat să se uită la edițiile anterioare pentru a înțelege ce s-a întâmplat.

Andreea Mantea: Te duci acasă și te uiți la ediții, în spate și vezi ce a fost ca să înțelegi ce a fost. Ele au fost foarte bune prietene, Sebastian, foarte bune prietene.

Se îmbrăcau la fel. Unde era una, era și cealaltă. Stăteau amândouă în cameră și nu că se înțelegeau bine, foarte bine, dar pentru că au plăcut amândouă același băiat...

Andreea Mantea
Andreea Mantea[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Fetele din Casa Iubirii discută despre nepotrivirea dintre Bianca și Bogdan: „Eu o văd pe Bianca altfel. O văd lângă un bărbat martur.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Regele Charles, acuzat de genocid de o senatoare indigenă în timpul vizitei oficiale în Australia: „Ne-aţi distrus pământul”

Top 5 sfaturi despre cum să ai o piele sănătoasă și strălucitoare

“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere


Cookies