Află din rândurile următoare care este rețeta bunicii Ghergina de drob din organe de miel.
Bunica Gherghina este o adevărată vedetă pe rețelele de socializare, acolo unde a obținut simpatia și aprecierea publicului. Astfel, în semn de recunoștință, bunica postează adesea rețetele sale gustoase. De data aceasta, ținând cont că se apropie Paștele, bunica Gherghina a pregătit o rețetă delicioasă de drob din organe de miel, pe care a împărtășit-o cu urmăritorii săi din mediul online.
„ Astăzi, bunica Gherghina vă prezintă cum se face drobul din organe de miel .”, a spus bunica Gherghina pe Facebook.
Rețeta de drob de miel a bunicii Gherghina de pe TikTok
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Ingrediente:
- 5 legături de ceapă;
- 3 cepe mari;
- organe de miel;
- ulei;
- 5 legături de pătrunjel;
- 5 legături de mărar;
- piper negru măcinat;
- sare;
- 6 ouă
Mod de preparare:
Bunica Gherghina a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei.
„ Acum trebuie să tocăm toate ingredientele. Am terminat legumele de tăiat și organele le-am călit pe foc. Atenție! Eu la drob nu fierb organele. Eu le călesc, le tai cubulețe și după ce le călesc, le scurg bine și le dau prin mașina de tocat.
Așa se prezintă măruntaiele de la miel. Să le căliți, le lăsați la scurs și după aceea le tocați. Acum călim ceapa pentru drob. Am tocat și măruntaiele de miel, iar acum introducem ceapa călită și cu verdeața. Urmează să pun și aceste 6 ouă. Punem sarea și piperul. Acum amestecăm și punem drobul la tavă. Punem jumătate din compoziție la tavă. Am pus aceste 5 ouă, iar acum punem compoziția care a mai rămas.