Cine este Roxana Vancea. „E foarte posesivă. I-am zis să mergem și noi într-un weekend noi doi. Să lase copilul la bunici. Nu, că nu vrea.”

Cine este Roxana Vancea. „E foarte posesivă. I-am zis să mergem și noi într-un weekend noi doi. Să lase copilul la bunici. Nu, că nu vrea.”
Cine este Roxana Vancea

Află din rândurile de mai jos tot ce trebuie să știi despre Roxana Vancea!

Roxana Vancea, în vârstă de 33 de ani, este una dintre cele mai apreciate și cunoscute prezentatoare meteo din țara noastră. Află din rândurile următoare tot ce trebuie să știi despre ea!

Ce studii are Roxana Vancea

Cine este Roxana Vancea[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Simina Costea. „Eu am plecat de un an în Londra. Chiar nu mai știu nimic ce se mai petrece cu el, nu mai citesc nici presa”

Roxana Vancea a devenit o persoană cunoscută în showbiz-ul autohton ca asistentă de televiziune. Vedeta a apărut pe lume pe data de 2 iunie 1990 în Târgu Jiu, iar copilăria și-a petrecut-o la Novaci, la poalele Parângului, alături de părinții și de bunicii ei. 

Astfel, aceasta a terminat studiile liceale în anul 2009, la Grupul Școlar Energetic nr. 1 Târgu-Jiu, specializarea Tehnician în automatizări.

De-a lungul carierei sale, vedeta a fost profesoară de sport, fiind studentă la acea vreme la Facultatea de Educație Fizică şi Sport.

Viața amoroasă a Roxanei Vancea

Cine este Roxana Vancea[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: „În timpul săptămânii este la sală, are clienți și nu poate fi lângă noi.” Roxana Vancea a plecat cu cei doi copii de acasă. Motivul pentru care vedeta a luat decizie

Prezentatoarea meteo trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Dragoș Paiu, căruia i-a dăruit un băiețel minunat, pe nume Zian. De asemenea, partenerul de viață al brunetei mai are un fiu din relația anterioară, pe nume Milan. Astfel, cei doi formează un cuplu de invidiat, fiind împreună de mai bine de cinci ani de zile. Din spusele Roxanei Vancea, povestea lor de dragoste a început într-o sală de sport, unde cei doi obișnuiesc să meargă, având aceeași pasiune.

Aceasta a mai precizat că la început a crezut că partenerul ei de viață este implicat într-o relație, însă în urma unui InstaStory, și-a făcut curaj și l-a abordat.

„Mi-a răspuns și am început să vorbim și după vreo trei zile am mers la un film, cel mai prost film! După film a trebuit să-l duc acasă și am mai stat o jumătate de oră – o oră, se făcuse 11,, și după îl întreb: Bă ce facem, ne pupăm sau nu, că trebuie să plec și el a zis: Da, ne pupăm dacă vrei tu”,

a declarat Roxana Vancea pentru Antena Stars.

Cine este Roxana Vancea[Sursa foto: Instagram]

Din spusele soțului ei, Roxana este o mamă foarte dedicată atunci când vine vorba de copiii lor. Mai mult decât atât, Dragoș a menționat că vedeta nu se îndură să-și lase copilul cu bunicii lui.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

„E foarte posesivă. I-am zis să mergem și noi într-un weekend noi doi. Să lase copilul la bunici. Nu, că nu vrea. Îi zic, ‘lasă copilul la mine, ‘nu, că ești nervos. Eu nu sunt nervos, mă enervează ea'. Mă ține foarte ocupat. Roxana mă ține ocupat cu ăsta mic. Știi cum e, femeie fericită, viață fericită. Am întins-o la păr, am aranjat-o. Trebuie să o calmez”,  a

povestit Dragoș Paiu în emisiune la Măruță.

Cum a reușit să slăbească Roxana Vancea

Cine este Roxana Vancea[Sursa foto: Instagram]

Roxana Vancea are o siluetă de invidiat, fiind una dintre cele mai sexy vedete de la noi. Aceasta a reușit să dea jos 13 kilograme, însă nu se declară mulțumită de felul în care arată în prezent. Cu toate astea, multe persoane o admiră și au vrut să afle secretul dietei sale și cum a reușit să slăbească atât de mult.

„Am o dietă bazată pe proteine. Dimineața îmi fierb câteva albușuri de ou, la prânz consum carne de pui sau de curcan şi mai mănânc iaurturi. Între mese, la gustări, consum caju crud, care este foarte sănătos şi bun, în același timp”, a menționat Roxana Vancea, acum ceva timp.

Cine este Roxana Vancea[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

„În timpul săptămânii este la sală, are clienți și nu poate fi lângă noi.” Roxana Vancea a plecat cu cei doi copii de acasă. Motivul pentru care vedeta a luat decizie

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies