Ileana Sterp, comentată pe rețelele de socializare cu privire la felul în care se îmbracă. Ce a răspuns fiica mamei Geta la răutățile urmăritorilor?„Îmi pare rău, dar spuneai ca ești creștină.”

Ileana Sterp, comentată pe rețelele de socializare cu privire la felul în care se îmbracă. Ce a răspuns fiica mamei Geta la răutățile urmăritorilor?„Îmi pare rău, dar spuneai ca ești creștină.”
Ileana Sterp, comentată pe rețelele de socializare cu privire la felul în care se îmbracă. Ce a răspuns fiica mamei Geta la răutățile urmăritorilor?„Îmi pare rău, dar spuneai ca ești creștină.”

Ileana Sterp a primit mai multe comentarii răutăcioase cu privire la felul în care se îmbracă.

Ileana Sterp a postat un videoclip pe rețelele de socializare în care își arăta ținuta pe care a achiziționat-o și a făcut o prezentare pentru urmăritorii săi. Mereu activă și dezvăluie ceea ce face, de la mîncare la haine, aceasta are o întreagă comunitate cu care împarte idei și trucuri de orice fel. Ținuta compusă dintr-un hanorac de culoare gri și o fustă scurtă în pliuri, comentatorii nu au ezitat să facă anumite remarci cu privire la felul în care este îmbrăcată, de la faptul că nu o avantajează, până la fusta prea scurtă sau ținuta care e școlărească,  iar din

acestea se pare că nu a fost chiar plecul celor care o urmăresc de zi cu zi.  „Îmi pare rău, dar spuneai ca ești creștină.”; „Esti o drăguța, chiar te urmăresc.. Dar, ținuta asta nu e prea pentru tine...”; „Nu merge, nici nu te avantajează, poate altă cromatică și fusta puțin mai lungă, tu ești foarte frumoasă ca de obicei.”; „Totuși, este prea școlăresc … lipsește doar ghiozdanul, dragă Ileana, dar dacă ție ti place, poartă-le fericită!”; „Fusta cam scurta și nu prea merge cu hanoracul.”,
au spus urmăritorii Ilenei Sterp. Aceasta a ținut să le transmită și ea câteva cuvinte celor care o critică și să întrebe ironic ce au urmăritorii ei cu ținutele pe care poartă.  „Dar ce aveți cu mine și cu stilul meu? Sau cu modul meu de a mă îmbrăca, că după spusele voastre, stil n-am.”, a spus Ileana Sterp.

Ileana Sterp îi simte absența fiicei sale

Citește și: Ileana Sterp a vorbit despre perioada postului: „Nu am reușit să ținem tot postul. L-am ținut atât cât am putut.”

Ileana Sterp
Ileana Sterp[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Geta Sterp a izbucnit în lacrimi. Ileana Sterp este alături de ea în momentele emoționante. “Ne luăm rămas-bun.”

Fiica mamei Geta a trecut ușor peste ceea ce au spus urmăritorii ei, iar aceasta a mai postat un videoclip în care a vorbit despre faptul că îi simte lipsa fiicei sale, care este la Geta.  „E un pic ciudat că nu e Carla. Când sunt copiii acasă și fac gălăgie și haos, te gândești Doamne, am nevoie de puțină liniște, dar când ai liniște, nici așa nu e bine.

Nici nu știu cine să ne mai înțeleagă pe noi, mămicile.”, a mai spus Ileana Sterp.

Ileana Sterp și fiica ei
Ileana Sterp și fiica ei[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cum a reacționat mama Geta când a auzit câți bani a dat Geta Sterp pe un luciu de buze: „M-a înjurat!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies