Cum se înțelege Codruța Sanfira cu soacra sa? Valentin Sanfira a spus lucrurilor pe nume! „Trebuie să faci niște chestii ca să simtă nora că are soacră.”

Cum se înțelege Codruța Sanfira cu soacra sa? Valentin Sanfira a spus lucrurilor pe nume! „Trebuie să faci niște chestii ca să simtă nora că are soacră.”
Cum se înțelege Codruța Sanfira cu soacra sa? Valentin Sanfira a spus lucrurilor pe nume! „Trebuie să faci niște chestii ca să simtă nora că are soacră.”

Codruța și Valentin Sanfira au vorbit despre relația pe care o au cu socrii.

Cei doi interpreți de muzică populară formează un cuplu de invidiat. Tineri frumoși, dar și foarte talentați, Valentin și Codruța Sanfira pare că duc o viață lipsită de griji. Cei doi parteneri se înțeleg foarte bine și au reușit de-a lungul timpului să își întemeieze o familie. Invitați în cadrul unei emisiuni TV, soții Sanfira au oferit detalii neștiute din interiorul familiei lor.

Codruța Sanfira a petrecut sărbătorile de Paște la socrii

Citește și: Ce a primit Valentin Sanfira la o nuntă? Artistul a povestit despre începuturile carierei, atunci când oamenii îl plăteau sub diverse lucruri. „Te bucurai că te luau lăutarii la nunți.”

Citește și: „Dacă avem evenimente împreună, aici e o mare problemă! Sunt foarte tipicar.” Ce îl enervează pe Valentin Sanfira la soția lui, Codruța Filip

Artista a dezvăluit că anul acesta a fost de Paște în vizită la socrii. Acolo, tânăra s-a bucurat de compania soțului său și a familiei acestuia cu care, spune ea, se înțelege foarte bine.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Ne înțelegem extraordinar de bine și de fiecare dată merg cu inima deschisă.

Eu mă simt oriunde ca acasă. Pentru noi oriunde e acasă pentru că suntem amândoi și e important că avem tot timpul familiile aproape. Mi se pare cel mai important lucru. Am gătit cu toții. Am gătit și eu, mama soacra, cumnata, a gătit și Valentin .”, a declarat Codruța Sanfira.

Cum se înțeleg Valentin și Codruța Sanfira cu socrii?

Tot în cadrul aceleiași emisiuni, cei doi soți au dat din casă și au oferit detalii neștiute despre relația lor. Astfel, atunci când vine vorba de relația cu socrii, atât Codruța, cât și Valentin Sanfira, se pot declara norocoși la acest capitol.

Codruța Sanfira: Soacra mea este o dulceață. Valentin este soacra în familie.

Valentin Sanfira: Fiecare familie trebuie să aibă o soacră.

Dacă mama nu se comportă ca o soacră, câteodată simt nevoia să fiu eu și soacră. Sunt cicălitor. O soacră în general are niște atribute foarte clare: e cicălitoare, mătură după tine. Dacă ai măturat, tot nu e bine. Trebuie să faci niște chestii ca să simtă nora că are soacră.

Codruța Sanfira: Foarte frumos se descrie.

Valentin Sanfira: Pe când soacra mea, este extraordinară.

Socrii mei sunt foarte tineri și suntem prieteni .”, au declarat soții Sanfira.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Rețeta de cornulețe cu untură și umplutură de gem de prune, nucă și vișine a Annei Lesko. „Nu trebuie să se răcească prea mult, pentru că după nu se mai lipește zahărul pudră!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies