Îlgaz, pus la pământ de infractorul Igor

Îlgaz, pus la pământ de infractorul Igor
Îlgaz, pus la pământ de infractorul Igor

În această seară, de la ora 22:00, într-un nou episod din serialul “Secrete de familie”, difuzat la Kanal D2, Îlgaz face tot posibilul pentru a-l găsi pe colegul și prietenul său, Pars, care este de negăsit.

Din cauza amenințărilor primite din partea infractorilor, în legătură cu teribilul caz Ferda, care au făcut presiuni incredibile pentru ca procurorii să renunțe la a mai investiga acest groaznic incident, Derya se teme de ce este mai rău, în ceea ce îl privește pe Pars.

Îlgaz va avea însă, parte de un șoc uriaș, atunci când Igor, temutul infractor care nu o dată i-a amenințat familia procurorului, îi va întări, din nou, faptul că toate dramele i se datorează, iar acestea vor continua să se succeadă cu repeziciune.

Aflată într-o situație disperată, Derya merge în fața lui Igor pentru a-l determina să-i mărturisească ce s-a petrecut cu Pars iar ceea ce va afla o va devasta. Pentru prima dată, și Ceylin că se teme de ce este mai rău pentru ea, familia sa și cei apropiați acestora.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Omer și Yekta păstrează strâns legătura în ceea ce privește intensul și dramaticul caz al miresei Ferda, situație de la care au pornit uluitoarele drame din ultima perioadă.

Până unde este în stare să mergă infractorul Igor, din cauza faptului că Îlgaz nu a renunțat la anchetarea cazului Ferda și ce veste teribilă află Derya puteți afla astăzi, de la ora 22:00, în nnoul episod din serialul “Secrete de familie”, difuzat numai la Kanal D2. 

 

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

3 zodii care îți vor schimba mentalitatea în luna octombrie. Ai grijă să nu cazi în capcana lor

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Dorian Popa, iubeşte din nou! Ce spune despre noua cucerire care i-a pus inima pe jar: "Am dreptul să îmi găsesc fericirea"

De ce se despică vârfurile părului și ce poți să faci. Principalele motive explicate de specialiști

Bianca a pus stop! Ce decizie a luat în privința lui Patrick după ce a izbucnit în lacrimi: „Gata”

VIDEO Liam Payne a murit! Celebrul cântăreț a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires


Cookies