Află din rândurile următoare cum prepară Alina Laufer rețeta sa de merdenele făcute în casă.
La rubrica „Să crești mare!”, difuzată în cadrul Știrilor Kanal D, Alina Laufer ne-a prezentat o rețetă delicioasă de merdenele făcute în casă.
„ Astăzi o să facem un preparat îndrăgit de toată lumea, pe care de multe ori nu îl apreciem la adevărata lui valoare. O să facem merdenele în casă, sănătoase, cu ingrediente controlate .”, a spus blondina pe YouTube.
Rețeta de merdenele făcute în casă a Alinei Laufer
Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro
Ingrediente:
- 500 de grame de făină;
- 300 ml. de apă;
- sare;
- oțet;
- ouă;
- griș;
- unt;
- brânză sărată;
- brânză dulce.
Mod de preparare:
Alina Laufer a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei.
Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro
„O să pun o foaie de silicon, pentru că este foarte bună, nu se mai lipește aluatul de blatul de lucru. Punem făina, aproximativ o linguriță de sare. Am aici apa, care trebuie să fie călduță. Punem puțin oțet. Știu că oțetul face foaia mai fragedă. Adăugăm apa în mijloc. Când devine groasă și nu mai putem amesteca cu furculiță, începem și frământăm. După ce am incorporat toată făina, îl punem pe masa de lucru și ăl frământăm aproximativ 10 minute.