Julia, în lacrimi. Tânăra nu mai suportă jocurile pe care le-ar face Robi față de ea. “Mi se pare că înceracă să mă înjosească pe mine ca să se pună bine în fața Virginiei.”

Julia, în lacrimi. Tânăra nu mai suportă jocurile pe care le-ar face Robi față de ea. “Mi se pare că înceracă să mă înjosească pe mine ca să se pună bine în fața Virginiei.”
Julia, în lacrimi. Tânăra nu mai suportă jocurile pe care le-ar face Robi față de ea. “Mi se pare că înceracă să mă înjosească pe mine ca să se pună bine în fața Virginiei.”

Julia, în lacrimi, după atacurile lui Robi față de ea.

Tensiune în Casa Iubirii, după ce Julia nu și-a mai putut stăpâni lacrimile, deoarece se tot simte atacată de Robi. Cei doi au avut câteva ieșiri nervoase chiar și zilele trecute, atunci când tânăra s-a simțit jignită de ceea ce a spus Robi la adresa ei, iar acum a izbucnit și a mărturisit că i se pare că ea este înjosită doar ca Robi să se pună bine în fața Virginiei.

Bruneta spune că nu este adevărat, iar dacă el alege să facă ceva,  o face pentru că el vrea,  nu pentru că este implicaăt în asta.

Julia: Mi se pare că înceracă să mă înjosească pe mine ca să se pună bine în fața Virginiei și nu este corect absolut deloc.  Nu e normal să faci așa ceva, mai ales că nu i-am greșit cu absolut nimic.

Virginia: Dar până acum, când a glumit cu tine, a făcut tot să se pună bine în fața mea? Julia, nu mă mai implica! Dacă el face ceva, face pentru că vrea el, nu pentru mine sau din cauza mea, îți repet chestia asta.

Andreea Mantea: Dacă tu ai această părere, totuși, de ce te lași afectată?

Julia: Pentru că sunt obosită să aud mereu aceleași lucruri. Și când știi că un om îți tot spune că mă afectează și nu e ok în online că par o disperată, dar în 7 luni de când sunt aici, mi-a plăcut și mie de doi băieți, doi au fost.

Andreea Mantea: Ok, am înțeles. Dar nu ați stabilit asta acum două săptămâni?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

De la ce au început atacurile lui Robi față de Julia

Citește și: Antoni, revenire în Casa Iubirii pentru a o cunoaște pe Ștefania? Ce și-au spus cei doi în Camera Roșie. „Nu mă așteptam să mi se întâmple așa ceva.”

Julia Casa Iubirii
Julia Casa Iubirii[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Roberta, acuzată că ar fi stânit războiul dintre Robi și Sebastian. Ce anume spune tânăra că ar fi deranjat-o la Robi. “Ai denaturat un pic adevărul.”

Andreea Mantea a ținut să întrebe care este motivul pentru care Robi are acest comportament, iar tânăra a spus că totul a început de la o glumă, atunci când ei erau în așteptarea unei noi fete.

Julia: Păi și de ce continua?

Andreea Mantea: Dar de la ce? Ce s-a întâmplat? Ce i-ai zis?

Citește și: „Ai jignit-o în utimul hal!”. Antoni o face pe Criss să plângă iar Moldo explodează! Aflați ce acuzații își aduc concurenții în episodul de vineri, 18 octombrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Copiii Marțian au fost găsiți! Cei trei au spus adevărul: Am fost la...- stirilekanald.ro

Julia: Nu știu. A, am zis de concurentă nouă.

Rebecca: A zis că așteaptă fată nouă. Iar ea a zis Robi, cred că tu aștepți fată nouă.

Julia: Și am zis “Că tot ziceai că aștepți să vezi, probabil, dacă te-ai schimbat”, iar de aici…

Julia Casa Iubirii
Julia Casa Iubirii[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Roberta, acuzată că ar fi stânit războiul dintre Robi și Sebastian. Ce anume spune tânăra că ar fi deranjat-o la Robi. “Ai denaturat un pic adevărul.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Dorian Popa, iubeşte din nou! Ce spune despre noua cucerire care i-a pus inima pe jar: "Am dreptul să îmi găsesc fericirea"

În această seară, într-un nou episod al serialului ”Inimă rebelă”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D Când dragostea și ura se împletesc periculos

Bianca a pus stop! Ce decizie a luat în privința lui Patrick după ce a izbucnit în lacrimi: „Gata”

VIDEO Liam Payne a murit! Celebrul cântăreț a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires


Cookies