Gabriela Cristea a vorbit despre motivul pentru care nu face intervenție chirurgicală la stomac! Cum au fost operațiile de cezariană pentru ea. „O experiență cruntă!”

Gabriela Cristea a vorbit despre motivul pentru care nu face intervenție chirurgicală la stomac! Cum au fost operațiile de cezariană pentru ea. „O experiență cruntă!”
Gabriela Cristea a vorbit despre motivul pentru care nu face intervenție chirurgicală la stomac! Cum au fost operațiile de cezariană pentru ea. „O experiență cruntă!”

Gabriela Cristea a vorbit despre intervențiile chirurgicale și motivul pentru care nu face operație de stomac.

Gabriela Cristea a fost destul de activă pe rețelele de socializare în ultima perioadă, astfel că a făcut mai multe live-uri cu urmăritorii, acolo unde a răspuns la diferite întrebări și curiozități ale acestora. Pe fondul anunțului făcut de prezentatoarea TV cu câteva zile în urmă, pentru faptul că vrea să înceapă o perioadă de post negru, însă nu pentru a pierde kilograme, ci pentru a regenera organismul, vedeta a fost întrebată și de ce nu apelează la operație chirurgicală pentru a-și micșora stomacul.

Astfel, frica de operație pentru ea este din mai multe părți, deoarece aceasta a povestit o întâmplare a unei prietene care a trecut printr-o astfel de operație și care a marcat-o.  “Mie mi-e frică. Cum facem cu frica asta? Am o prietenă foarte bună care și-a făcut o operație la stomac în urmă cu multă vreme și a luat din spital un stafilococ, ceva de genul acesta, și probabil pe un fond de organism extrem de slăbit, a făcut o complicație de era să moară.
A avut șanse să trăiască 5%, ca să înțelegeți. 5% e…ce să mai… Și pe mine m-a speriat foarte mult.”,
a spus Gabriela Cristea.

Cum au fost operațiile de cezariană pentru Gabriela Cristea

Citește și: Gabriela Cristea vorbește despre felul în care arată și despre schimbările din viața ei! “Trebuie să accept că vremea a trecut și peste mine.”

Gabriela Cristea
Gabriela Cristea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Gabriela Cristea a introdus noi produse de patiserie în afacerea sa! Cât costă CozoCreme? Prețul diferă în funcție de arome!

Frica pentru orice intervenție chirurgicală vine și după cele două operații de cezariană pe care le-a avut, mărturisind că nu i-a fost deloc ușor.

La prima operație de cezariana a trecut și prin câteva complicații, despre care nu a vorbit până acum, iar perioada de recuperare a fost una cruntă pentru ea, din mărturisirile sale, mai ales că era la primul copil.  “M-a întrebat cineva de ce nu mă operez ca să slăbesc. Pentru că în momentul acesta nu-mi bat capul cu kilogramele în plus pe care știu că le am, dar asta este.
Trăiesc cu ele, le accept așa cum sunt, iar când voi fi pregătită să mă preocup de ele, mă voi ocupa de ele. Subiectul este legat de operații și de ce mi-e frică de ele. Așa am fost dintotdeauna. Am două operații la activ, amândouă de cezariană și vreau să vă spun că nu au fost niște operații ușoare, dacă lumea își închipuie că operația de cezariană este una ușoară și uzuală, chiar dacă se întâmplă destul de des în zilele noastre.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

De altfel, la prima operație de cezariană am avut și ceva probleme, despre care nu am vorbit până acum, poate că nu am fost pregătită, poate că nu am fost întrebată.

Experiența mea ar putea să le inspire și pe alte doamne care ar putea să treacă prin ce am trecut eu. La prima operație de cezariană am făcut intoleranță la unul dintre firele de sudură și a fost o experiență foarte grea. Timp de două luni de zile, până s-a absorbit firul respectiv, eu am avut o stare ca de gripă și mergeam la două zile să dreneze operația. A fost o experiență cruntă atunci, mai ales că eram la primul copil.”, a mai spus vedeta TV.

Gabriela Cristea
Gabriela Cristea[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies