Tavi Colen, despre mica fermă de la capătul orașului. Artistul dedică mult timp grădinăritului și păsărilor din curte. „Dimineața este o bucurie să cobori cu un coș de ouă de la găinile tale!”

Tavi Colen, despre mica fermă de la capătul orașului. Artistul dedică mult timp grădinăritului și păsărilor din curte. „Dimineața este o bucurie să cobori cu un coș de ouă de la găinile tale!”
Tavi Colen, despre mica fermă de la capătul orașului. Artistul dedică mult timp grădinăritului și păsărilor din curte. „Dimineața este o bucurie să cobori cu un coș de ouă de la găinile tale!”

Tavi Colen a vorbit despre toate animalele pe care le-a avut până acum și cum petrece destul de mult timp cu grădinăritul.

Cu siguranță nu foarte multe persoane știu, însă atunci când nu este în lumina reflectoarelor sau în momentul în care își dorește să plece de lângă tot haosul cotidian, Tavi Colen își găsește liniștea în mica fermă pe care avut-o de la marginea orașului, așa cum o numea el în trecut, acolo unde se dedică păsărilor și tuturor legumelor cultivate în grădină. Invitat în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, artistul a vorbit espre cum a îmbinat iubirea pentru animale cu sacrificiul pentru ele, deoarece el a fost și veterinar, iar în prezent nu mai consumă păsările

din curte, ci doar se bucură de ouăle lor și de toate legumele și fructele pe care le plantează cu mare drag.  „De când e lumea și pământul, oamenii cresc animale pentru consum. Eu o iau și la modul profesional, pentru că am fost veterinar și știu asta. Dacă un porumbel este bolnav, o găină este bolnavă sau dă semne că nu s-ar mai dezvolta cum trebuie, ele trebuie sacrificate pentru consum.
Deși, în ultima vreme, mai am doar câteva găini, câțiva porumbei, pe care nu îi mai consumăm, doar ouăle. Dimineața este o bucurie să cobori cu un coș de ouă de la găinile tale. În schimb, am foarte multe lucruri în grădină. Roșii. Am aliniate mărar, roșii, toate fructele de pe planetă care se pot crește în curte și le îngrijesc cu mare drag.”,
a mărturisit Tavi Colen.

Ce a învățat Tavi Colen de la bunicul său

Citește și: Tavi Colen, mărturisiri despre trădarea din trupa Talisman. Artistul nu îl poate uita Alin Oprea. „Trădarea de la un frate nu se uită ușor. Mi-a luat absolut toată viața mea de artist.”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Tavi Colen, momentele cumplite prin care a trecut după pierderea mamei sale. Amintirile de neprețuit și lecțiile învățate de la familie. „Cred că părinții mei nu și-ar dori ca noi să suferim”

Artistul a spus că l-a învățat și pe fiul său cum se taie trandafirii și cum se curăță pomi și este uimit și mirat cât de multe lucruri poate afla de la un copac.

În perioada în care a copilărit cu străbunicul său la țară, acesta i-a spus câteva cuvinte, pe care el spune că a reușit să le îndeplinească în zilele noastre.   „Am început să îl învăț și pe fiul meu cum să taie trandafirii, cum să taie pomii. Este uimit și mirat câte lucruri poți afla de la un pom, pentru că dacă stai să asculți povestea unui pom, ea este vie.
Trebuie să ai grijă de el. Mi-am prins străbunicul în viață și am stat pe lângă el foarte mult timp. Mi-a explicat așa „Uite cum stă treaba, nepoate. Mi-aș dori din tot sufletul ca atunci când crești, să faci o casă mare, să faci un copil și să plantezi un pom”. Le-am îndeplinit pe toate. Și sunt tare mândru.”,
a mai spus Tavi Colen.

Citește și: Bianca îl vrea pe Gagea eliminat din Casa Iubirii: „Să-mi dea și bani de motorină” Ce s-a întâmplat în gală- kanald.ro

Citește și: „Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului- stirilekanald.ro



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Tavi Colen, despre momentele grele din perioada studenției. Artistul încerca cu orice preț să facă rost de bani „Vindeam sendvișuri noaptea. Cred că învățam de foame.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Regele Charles, acuzat de genocid de o senatoare indigenă în timpul vizitei oficiale în Australia: „Ne-aţi distrus pământul”

Trucul pentru oul fiert perfect făcut, dezvăluit de Carmen Grebenișan. “Gălbenușul este cremos”

“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere


Cookies