Cristina Șișcanu, despre lăcomie și bani. Subiectul sensibil atins de prezentatoarea TV. „Un om, dacă nu are demnitate, este clar că este nociv pentru oamenii din jur!”

Cristina Șișcanu, despre lăcomie și bani. Subiectul sensibil atins de prezentatoarea TV. „Un om, dacă nu are demnitate, este clar că este nociv pentru oamenii din jur!”
Cristina Șișcanu, despre lăcomie și bani. Subiectul sensibil atins de prezentatoarea TV. „Un om, dacă nu are demnitate, este clar că este nociv pentru oamenii din jur!”

Cristina Șișcanu a vorbit despre lăcomie și cum aleg unii să câștige anumite sume de bani.

Cristina Șișcanu atinge foarte multe subiecte pe rețele de socializare, atât despre viață profesională sau personală, cât și despre anumite subiecte mai sensibile pe care le discuta cu urmăritorii săi. De această dată, Cristina a vorbit despre lăcomie și despre foamea oamenilor de a face bani, indiferent care sunt condițiile prin care aleg să obțină aceste foloase materiale.  „Lăcomia strică omenia. E o verbe veche, veche, care e de actualitate mai ales în zilele noastre.

Sunt anumite persoane care sunt atât de abide în a aduna bani călcând pe cadavre, încât nu le interesează absolut nimic, nici relațiile cu oamenii apropiați, nimic. Calcă totul în picioare dacă știu că au un avantaj financiar. Nu vorbesc aici de persoanele care sunt capabile, care construiesc și care câștigă cu multă muncă, cu capacitățile intelectuale, nu despre categoria asta de oameni. Categoria asta de oameni este de admirat, de dat exemplu.
Însă oamenii aceea care sunt efectiv lacomi, ori că au trăit în sărăcie în copilărie, ori că au fost momente când nu au avut bani, cum ni se întâmplă tuturor, îi determină să fie lacomi și să calce totul în picioare, inclusiv demnitatea. Acești oameni nu au respect, în primul rând, față de ei. Dacă nu au respect față de ei, ce respect să mai aibă față de oamenii din jur? Este foarte clar.
Un om, dacă nu are demnitate, este clar că este nociv pentru oamenii din jur. Acest lucru este demonstrat de viață și nu există niciun dubiu.”,
a spus Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu, sfaturi pentru cei care obțin sume de bani fără muncă

Citește și: Cristina Șișcanu a stârnit comentarii în mediul online, cu noua sa rochie. Următorii vor să o vadă cu ținute mai scurte. „Poate să fie și un sac. Depinde cine îl poartă și cum îl poartă.”

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Cristina Șișcanu, despre prieteniile false. Prezentatoarea TV a vorbit despre cum ar trebui să avem grijă la oamenii care pretind că ne vor binele. „Concluzia mea în prag de 40 de ani.”

După mai multe lucruri pe care le-a transmis celor care o urmăresc, prezentatoarea TV a ținut să spună că ea de fiecare dată ia aminte de legea Universului, cea care spune că dacă faci un

bine, găsești un bine și invers, iar aceasta și-a întrebat ironic pe toți cei care o privesc cum sunt capabili acești oameni să ofere mai departe lecții de viață pentru copiii lor.  „Cred foarte mult în legea aceasta a Universului cu „Bine faci, bine găsești, rău faci, rău primești.” Este o vorbă simplă, dar cu tâlc și s-a demonstrat că există această lege a acțiunii și a reacțiunii.
De aceea, mai ales când ajungi la vârsta maturității, trebuie să ai foarte mare grijă cum acționezi în viață, mai ales atunci când ești părinte, pentru că ai o mare responsabilitate față de copiii tăi. Dacă tu, ca adult, ca părinte, faci prostii, calci pe cadavre pentru a obține niște avantaje materiale, ce o să învețe copiii tăi de la tine?  Zici „Lasă că sunt mici, nu înțeleg ei.”,
a
mai povestit Cristina Șișcanu.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Cristina Șișcanu a răbufnit, după ce a fost acuzată că nu l-a crescut pe Filip! „Nu trebuie să mă justific. Eu știu foarte bine ce am trăit și ce trăiesc.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies