Pizza din felii de pâine, rețeta Alinei Laufer! „Miroase ca într-o pizzerie!”

Pizza din felii de pâine, rețeta Alinei Laufer! „Miroase ca într-o pizzerie!”
Pizza din felii de pâine, rețeta Alinei Laufer! „Miroase ca într-o pizzerie!”

Alina Laufer a pregătit pizza din felii de pâine.

Alina Laufer a fără obișnuit deja pe rețelele de socializare și prin rubrică specială, Să crești mare, cu rețetele pe care le împarte cu urmăritorii săi. Fie că vorbim de deserturi sau mic dejunuri delicioase, ori gustări rapide, toate preparatele acesteia sunt foarte ușor de pregătit și nu necesită foarte multe ingrediente, dar nici timp consumat. De această dată, Alina a  pregătit pizza din felii de pâine, împreună cu alte ingrediente găsite în frigider.

Ingrediente:

  • Pâine toast
  • Sos pizza/sos roșii
  • Mozarella rasă
  • Legume de sezon
  • Șuncă/salam/cârnați
  • Ciuperci
  • Unt

„Așa cum v-am obișnuit până acum, vom face o rețetă rapidă. O să facem o pizza cu ce avem prin frigider. Avem nevoie, în primul rând, de paine toast, cea mai simplă, banală pâine pe care o putem găsi în supermarket, avem nevoie de sos de paste, de pizza, de roșii, ce aveți

la îndemână și puțină mozarella rasă, de asemenea, vom condimenta pizza noastră cu ardei și ceapă. Punem puțină șuncă și avem nevoie și de puțin unt.”, a spus Alina Laufer.

Cum pregătește Alina Laufer pizza din felii de pâine

Citește și: Rețeta de merdenele făcute în casă a Alinei Laufer! Un preparat care îi cucerește pe copii și pe adulți: „O să facem merdenele în casă, sănătoase, cu ingrediente controlate.”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: VIDEO Rețeta de chifteluțe de dovlecei cu sos tzatziki a Alinei Laufer: „Pot fi făcute de post sau în varianta pe care o să o alegem noi astăzi.”

După ce a pregătit toate ingredientele, Alina a început prin a pregăti blatul de pizza din felii de pâine toast, pe care le-a uns cu unt și le-a pus în tavă.

Practic, tot ceea ce a ieșit seamănă cu mini-pizza, pe care le-a ornat cu ardei, sos de roșii și șuncă pe care a avut-o în frigider. Rezultatul este unul pe cinste.  „Puteți pune absolut tot ce vreți pe pizza voastră, astea sunt alegerile mele. Tăiem ardeiul în cubulețe și ceapa la fel. Trebuie să fie finuță, pentru că pizza noastră va sta foarte puțin la cuptor, punem și puțină sare.
Șunca aceasta este foarte subțire, așa că o vom rupe bucățele. Am luat câte o felie de pâine pe care o să ungem cu unt topit și o așezăm în tavă. Apăsăm puțin cu ajutorul unei linguri și punem sosul. Acolo așezăm ceapa, ardeiul, șunca și mozarella rasă pe deasupra. Punem în cuptorul preîncălzit la 180 de grade până mozarella se topește. Miroase ca într-o pizzerie! Cât de simplu și ușor a fost!”
,
a povestit Alina Laufer.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

VIDEO Rețeta de chifteluțe de dovlecei cu sos tzatziki a Alinei Laufer: „Pot fi făcute de post sau în varianta pe care o să o alegem noi astăzi.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies